برداشت خیارسبز از مزارع خنجشت در شهرستان اقلید آغاز شده است و تا اواخر شهریورماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ عمده محصول تولید شده پس از برداشت و درجه بندی به کارخانهها و واحدهای صنایع تبدیلی داخل شهرستانهای همجوار ارسال و مابقی برای مصارف تازه خوری به بازار عرضه میشود.
اسماعیلی فرد تصریح کرد: در کشت خیارسبز از ارقام هیبرید استفاده شده و آبیاری این محصول بصورت نوار تیپ بوده که نقش بزرگی در افزایش کیفیت محصول و مدیریت مصرف آب دارد.
مسئول مرکز جهاد کشاورزی خنجشت اظهار کرد: به ازای هر هکتار حدود ۱۵ کارگر در برداشت خیارسبز مشارکت دارند که نقش بزرگی در اشتغال فصلی در این مرکز دارد.