حدود ۵۵ درصد از تستهای کرونا در خراسان رضوی مثبت میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هرگز نباید
دکتر محمدحسن درخشان افزود: اشتباه بزرگ بسیاری از مبتلایان موج هفتم بحران کرونا خوددرمانی و مراجعه دیرهنگام به مراکز منتخب کرونا بود که متأسفانه وضعیتشان وخیم شده بود.
وی گفت: در شرایط کنونی تزریق دُز یادآور ۶ ماه پس از دریافت آخرین دُز بسیار مورد تأکید است و از تمامی افراد واجد شرایط دریافت دُز چهارم میخواهیم که هرچه سریعتر برای دریافت این دُز حیاتی به مراکز فعال در امر واکسیناسیون کرونا مراجعه کنند.
درخشان افزود: از کسانی هم که تا کنون برای دریافت واکسن کرونا هیچ اقدامی نکردهاند و یا افرادی که دُزهای دوم و سوم خود را به تأخیر انداختهاند میخواهیم که به این مراکز مراجعه نموده و دُز معوق شده واکسن خود را دریافت کنند.
وی ادامه داد: دریافت دُز یادآور واکسن کرونا برای پیادهرویهای اربعین حسینی و شهادت امام رضا (ع) بسیار حائز اهمیت است و زائران باید قبل از آغاز این سفر معنوی، واکسیناسیون را تکمیل کرد تا در زمان سفر دچار مشکل نشوند.
مدیر توسعه شبکه و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: برگزاری مراسم در فضای باز و در زمان کوتاه، استفاده از ماسک در روزهای باقی مانده از ماه محرم و ماه صفر مورد تاکید است.
درخشان افزود: در هفتمین دوره از اوجگیری شیوع کرونا علاوه بر کنترل، پیشگیری و مبارزه با ویروس کرونا تمامی خدمات بهداشتی از جمله واکسیناسیون کرونا در تمامی مراکز و خانههای بهداشت انجام میشود.
وی ادامه داد: هماکنون یک و نیم میلیون نفر در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد واجد دریافت دُز یادآور هستند و با توجه به این که روزانه به طور میانگین باید ۵۰ هزار دُز واکسن کرونا تزریق شود، اما تنها پنج هزار دُز روزانه واکسن کرونا تزریق میشود که این عدد معادل ۱۰ درصد پیشبینیها بوده که بسیار کم و نگرانکننده است.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام است.