دبیر ستاد اربعین زنجان گفت: ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر برای حضور در پیاده روی اربعین در سامانه سماح نام نویسی کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز زنجان؛ دبیر ستاد اربعین زنجان گفت: تاکنون ۱۴ هزارو ۷۰۰ نفر برای شرکت در پیاده روی اربعین امسال در سامانه سماح پیش ثبت نام کرده اند.
رفیعی افزود: بدلیل استقبال مردم و ایجاد فرصت مجدد برای متقاضیان سفر اربعین حسینی، زمان پیش ثبت نام که تا روز عاشورا بود تا پایان وقت روز جمعه ۲۱ مرداد تمدید شد.
وی گفت: متقاضیان حتما به نکات مطرح شده در سامانه سماح در خصوص دستورالعملهای تدوین شده بهداشتی، واکسیناسیون و نکات ضروری توجه کنند.
رفیعی افزود: طبق اعلام وزارت کشور، افرادی که امسال قصد دارند به پیاده روی اربعین مشرف شوند، الزاما باید در سامانه سماح به نشانی samah.haj.ir پیش ثبت نام کنند تا تحت پوشش بیمه و خدمات درمانی قرار گیرند.