زنجبیل از تجمع سموم در بدن پیشگیری میکند.
زنجبیل دارای ویژگیهای آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد ویروسی، ضد قارچی، آنتی بیوتیک، ضد سرطانی، ضد تهوع، ضد اسپاسم و ضد سرفه است.
زنجبیل سیستم ایمنی بدن را به واسطه کاهش رادیکالهای آزاد تقویت میکند.
همچنین، این گیاه گردش خون در بدن را بهبود میبخشد، با سرماخوردگی مبارزه میکند، التهاب را کاهش میدهد، گوارش را بهبود میبخشد، سطوح قند خون را عادی و با تهوع مبارزه و اشتها را تنظیم میکند، و سوزش سر دل و نفخ را تسکین میدهد.
برای تهیه چای زنجبیل میتوانید یک قاشق غذاخوری برشهای زنجبیل و دو فنجان آب را به یک قوری اضافه کنید و وقتی که آب به جوش آمد، حرارت کم را کنید تا ده دقیقه دم بکشد، با اضافه کردن مقداری عسل و آبلیموی تازه، میتوانید آن را بنوشید.
افرادی که داروهای قلبی یا فشار خون مصرف میکنند باید زیر نظر پزشک زنجبیل مصرف کنند.