مراسم بیست و هشتمین سالگرد عروج ملکوتی علامه محقق حاج شیخ محمد تقی شیخ شوشتری در شهرستان شوشتر برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، با حضور هیئتهای مذهبی شهرستان شوشتر بیست و هشتمین سالگرد عروج علامه حاج شیخ محمد تقی شیخ شوشتری گرامی داشته شد.
در این مراسم هیئتهای سینه زنی، زنجیر زنی و دمام و دهل زن با رعایت دستورالعملهای بهداشتی یاد و خاطره پیر سفر کرده شهرستان شوشتر را گرامی داشتند.
محمد تقی شیخ شوشتری، فرزند شیخ محمد کاظم، که نتیجه شیخ جعفر شوشتری است، در سال ۱۳۲۰ ه. ق (۱۲۸۱ ه. ش) در نجف تولد یافت.
وی در مکتب قرآن، خواندن و نوشتن و خط ترسل را فرا گرفت و در سن شانزده یا هفده سالگی زیر نظر علما و فقهای عالی مقام به درجه اجتهاد نایل شد.
بعد از سال ۱۳۵۴ ه. ق (۱۳۱۴ ه. ش) به دلیل قانون کشف حجاب به همراه سید باقر حکیم از شوشتر به عتبات هجرت کرد، و در حوزههای علمیه کربلا و سپس نجف به کسب علوم و معارف اسلامی ادامه داد، و در همان جا بود که به حلقه درس آقا بزرگ تهرانی پیوست و از وی اجازه روایت دریافت کرد.
او در آنجا اقدام به تالیف کتاب قاموس الرجال کرد و موفق به کسب اجازه از آقا بزرگ تهرانی گردید.
وی در سال ۱۳۶۰ ه. ق (۱۳۲۰ ه. ش) پس از سپری شدن دوران رضاشاه به شوشتر مراجعت کرد و ضمن تدریس علوم اسلامی، به تحقیقات خود نیز ادامه داد، و سرانجام در بیست و نهم اردیبهشت ۱۳۷۴ (۱۹ ذی الحجه ۱۴۱۵) در ۹۶ سالگی در شوشتر در گذشت.
شهرت وی به حدی بود که استادش آقا بزرگ تهرانی در دو جلد از کتاب الذریعه نام او را آورده، و دوازده عنوان از آثارش را یاد نموده است. اکنون منزل شخصی اش، وقف کتابخانه آستان قدس رضوی است.