معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص توزیع و تهیه نذری ماه محرم توصیه کرد: در حد امکان، نذورات به صورت مواد اولیه و خام توزیع شود .
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکزکرمانشاه،
وی افزود: ظروف پلیمری بخصوص ظروف فومی، عایق هستند بنابراین غذای باقی مانده را نباید با این ظروف در یخچال نگهداری کرد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای بسته بندی و پخش غذای نذری توصیه میشود ترجیحا از ظروف یکبار مصرف آلومینیومی و در درجه دوم از ظروف پلی پروپیلن (با علامت PP که با شماره ۵ حک شده در ته ظرف قابل شناسایی هستند) استفاده شود.
مجرب اضافه کرد: در صورت توزیع چای، شیر و ... به صورت داغ از لیوانهای کاغذی یا گیاهی و در درجه دوم از لیوانهای پلی پروپیلن (با شماره ۵ حک شده در ته ظرف) استفاده شود.
وی توصیه کرد: از خرید ظروف یکبار مصرف فاقد مجوزهای بهداشتی واز گرم کردن غذا داخل ظروف یکبار مصرف پلیمری بوسیله مایکروفر خودداری شود.