مدیر تعمیرات تجهیزات و تأسیسات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب روند آمادهسازی تأسیسات نفتی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در گرمای ۵۰ درجه را تشریح کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، ماشاءالله فتاحینیا با اشاره به اینکه تعمیرات اساسی در بزرگترین شرکت تولیدکننده نفت کشور در حال انجام است گفت : این تعمیرات در فواصل مختلف و با برنامهریزی برای ثبات و امنیت هرچه بیشتر تولید، انجام میشود.
مدیر تعمیرات تجهیزات و تأسیسات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب افزود : با توجه به تکلیف این شرکت در زمینه افزایش تولید، اهمیت امنیت پایدار در تأسیسات مختلف آن بهعنوان بزرگترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران بیش از پیش نمایان میشود.
وی گفت : این شرکت با ۴۵ میدان و ۶۵ مخزن هیدروکربوری بزرگ و کوچک در گسترهای افزون بر ۷۰ هزار کیلومترمربع از استان بوشهر تا شمال خوزستان، حدود ۸۰ درصد نفت خام و ۱۶ درصد گاز کشور را تولید میکند و در این قلمرو وسیع نفتی، میدانهای بزرگی همچون اهواز، گچساران، مارون، آغاجاری، کرنج، پارسی و بیبی حکیمه قرار دارند.
فتاحی نیا افزود :این عملیات مهم تعمیراتی از سوی کارکنان مدیریت تعمیرات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب در شرایط سخت هوای خوزستان و گرمای بالای ۵۰ درجه سانتیگراد، گرد و خاک خفهکننده که بسیاری از سازمانها را تعطیل میکند، بدون هیچ توقفی در حال انجام است.
مدیر تعمیرات تجهیزات و تأسیسات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب گفت : فعالیت تعمیرات اساسی، شامل بررسی مستندات، مانند فهرست قطعات یدکی، دوره عمر قطعات، فاصله زمانی بازرسیها، فاصله زمانی تعمیرات ادواری، کدگذاری قطعات یدکی و مانند این موارد است.
وی گفت : تمامی تأسیسات، تجهیزات و ماشینآلات فرایندی مناطق نفتخیز جنوب، دارای برنامهریزی تعمیراتی سالانه بوده و در هر مقطع زمانی، مطابق برنامه بخشی از کارهای تعمیرات اساسی در حال انجام است که این برنامهریزی بر اساس محدودیتهای منطقهای، نوع تولید نفت، فصل گرم و سرد سال، قابلیت اطمینان به تجهیز، اثرگذاری تجهیز در میزان تولید و... برنامهریزی شده و مدیریت تعمیرات بهعنوان مجری، مطابق برنامهریزی نسبت به اجرا اقدام میکند.
بیشتر بخوانید : تولید صیانتی نفت با تعمیرات شرکت مارون
وی افزود : تعمیرات اساسی به دو دلیل به تولید مرتبط میشود. اول اینکه ممکن است بر اثر خرابی تجهیز (Failure)، تعمیرات اساسی شروع شود که در این صورت، کاهش تولید رخ خواهد داد و تعمیرات اساسی میتواند دوباره آن دستگاه یا تجهیز را به چرخه تولید بازگرداند و کاهش تولید رخ دهد. دوم اینکه اجرای تعمیرات اساسی، قابلیت اطمینان به تجهیز و تأسیسات را افزایش میدهد؛ بنابراین مدیران میتوانند بر اساس قابلیت اطمینان وضع دستگاهها تعهد تولید بدهند و برای آینده برنامهریزی کنند.