معاون اجرائی رئیس جمهور در ستاد مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری گفت: تسهیلات لازم برای نوسازی و بهسازی درنظر گرفته می شود و ستاد اجرایی فرمان امام نسبت به تامین دام از دست رفته اقدام می کند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید صولت مرتضوی افزود: زیر ساختها هم به مرور زمان با تامین اعتبار بازسازی می شود و باید با آسیب شناسی و اقدمات پیشگیرانه از بخش اعظمی از خسارت ناشی از حوادث پیشگیری شود.
معاون اجرائی رئیس جمهور با بیان این که بازدیدهای میدانی مسئولین کشوری از این استان ادامه دارد گفت: ذخیره سازی و افزایش آبهای زیرزمینی مورد تاکید است.
کیانی سرپرست ادارهکل مدیریت بحران استان هم گفت: خسارت نهایی سیل اخیر در استان ۳۰ تا ۴۰ هزار میلیارد ریال در حوزههای زیربنایی، کشاورزی، شیلات، دامپروری و راههای ارتباطی برآورد شده است.
آقای کیانی افزود: با توجه به گستردگی و دربرگیری ۱۰۰ درصدی این حادثه تمام امکانات بخشهای دولتی و خصوصی بهکارگیری و امداد و نجات انجام شد و همچنان ادامه دارد.
آقای برزگر، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان هم بیشترین میزان خسارت در بخش شیلات با بیش از دو هزار تن به ابزیان دانست و گفت: در مجموع سیل اخیر ۴۴۸ میلیارد تومان در بخش کشاورزی خسارت برجای گذاشت.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان گفت: در سیل اخیرهزار و ۵۰۰ کیلومتر راه ارتباطی و ۴۰۰ دستگاه ابنیه فنی استان دچار حادثه شد.
روحالله غلامی با اشاره به خسارت ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریالی سیل اخیر به راههای ارتباطی چهارمحال و بختیاری افزود: در این حادثه ۶۰ محور ارتباطی استان درگیر شد که ۵۸ جاده آن سریع بازگشایی شد.
آقای ریاحی ، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان نیزاز خسارت ۶ هزار و ۹۴۱ به واحد های مسکونی در استان خبر داد و گفت: از این تعداد هزار و پنج واحد مسکونی به بازسازی، ۲ هزار و ۱۳۰ واحد مسکونی روستایی به تعمیر و سه هزار و ۸۰۶ واحد مسکونی به تامین لوازم خانگی نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان نیز گفت: در سیل اخیر به ۱۶۹ مورد از تاسیسات آب و فاضلاب استان خسارت وارد شد و مجموع خسارتهای وارد شده به تاسیسات آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در سیل اخیر هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
احمدرضا محمدی افزود: در این حادثه همچنین ۴۵ میلیارد ریال خسارت به تاسیسات برق چهارمحال و بختیاری وارد شد.
وی گفت: شرکت آب منطقهای چهارمحال و بختیاری بهمنظور پیشگیری از حوادث احتمالی در بارشهای پیشرو لایروبی مسیلها، استقرار ماشینآلات سنگین و تجهیزات مورد نیاز را مستقر کرده که اعتبار مورد نیاز برای این اقدام ۲۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.