بستن گذرگاهها بخشی از سیاست حق السکوت گرفتن از مردم فلسطین است؛ مردم غزه برای زنده ماندن به کمک نهادهای امدادرسان بین المللی نیازمندند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما، رژیم صهیونیستی گذرگاه مرزی غزه را از سه شنبه بسته و بحران انسانی در این باریکه ساحلی را تشدید کرده است.
خبرنگار شبکه تلویزیونی پرس تی وی در غزه در این باره میگوید: در حال حاضر دو گذرگاه که رژیم صهیونیستی بر آن سیطره دارد، غزه را به سرزمینهای اشغالی متصل میکند. گذرگاه تجاری کریم شالوم (کرم ابو سالم) در جنوب و گذرگاه ویژه عابران پیاده اِرِز (بیت حانون) در شمال غزه که از آغاز محاصره این منطقه در سال ۲۰۰۷، به شکل محدود فعال بود.
امجد الشوا: بسته ماندن گذرگاه مرزی در سومین روز متوالی تاثیرات شدید و جدی بر معیشت فلسطینیان ساکن غزه دارد. از جامعه بین المللی میخواهیم سریع اقدام کند و به اسرائیل فشار بیاورد تا به محاصره غزه پایان دهد.
منطقه ساحلی فقیر غزه هم اکنون درگیر فقر و بیکاری گسترده است. اغلب مردم غزه برای زنده ماندن به کمک نهادهای امدادرسان بین المللی نیازمندند.
محسن ابورمضان، اقتصاددان گفت بستن گذرگاهها مصداق تنبیه دسته جمعی است و بخشی از سیاست حق السکوت گرفتن از مردم فلسطین است. بیش از دو میلیون فلسطینی ساکن غزه گویی در زندانی بسیار بزرگ به سر میبرند. اوضاع اقتصادی و اجتماعی وخیم است.
امجد الشوا: بحران غزه به علت محاصره مستمر پانزده ساله این منطقه به دست اسرائیل است و این منطقه در حوزههای اقتصادی و اجتماعی با مشکلاتی، چون بیکاری و ناامنی غذایی با شدتی بی سابقه درگیر است. بسته ماندن گذرگاه مرزی غزه اوضاع را پیچیدهتر میکند.
به گزارش گروههای حقوق بشری، محاصره غزه اقتصاد این منطقه را تضعیف و بحران انسانی را در آن تشدید کرده است.