مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان: این استان با تولید ۱۶ درصد زردآلوی کشور دومین تولیدکننده این میوه در ایران است.
وی ادامه داد: از مجموع وسعت هشت هزار و ۲۲۴ هکتاری باغهای زردآلو استان سمنان، یک هزار و ۴۰۹ هکتار نهال و ۶ هزار و ۸۱۷ هکتار نیز بارور است.
وی با اشاره به زمان برداشت محصول زردآلو در استان سمنان گفت: برداشت زردآلو به صورت نوبرانه از مناطق گرمسیر استان از اواخر اردیبهشتماه آغاز میشود و تا اوایل مردادماه در مناطق سردسیر ادامه دارد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه عمده زردآلوی استان سمنان در شاهرود و بسطام است، تصریح کرد: امسال ۶۷ هزار تن زردآلو در استان برداشت شد.
قرائیان بیان کرد: عمده مصرف زردآلوی استان سمنان به خاطر کیفیت بالا برای تازه خوری است (حدود ۹۵ درصد) و بقیه برای فرآوری است.
وی با اشاره به وجود ارقام بینظیر و متنوع زردآلو در استان سمنان که خاستگاه برخی از این ارقام منطقه بسطام است گفت: رقم صادراتی مانند رجبعلی و همچنین ارقام قوامی، خیبهای و جهانگیری در استان سمنان کشت میشود.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: این ارقام بینظیر در ۱۸ نهالستان دارای مجوز استان تولید میشود و در حال تکثیر است و سالانه ۵۰۰ هزار اصله نهال پیوندی تولید و به داخل و خارج استان عرضه میشود.