پیش بینی میشود امسال بیش از ۲۷ هزار تُن زردآلو از سطح سه هزار و ۹۰۰ هکتار از باغهای استان برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: ۷۰ درصد از محصول تولید شده زرد آلو در آذربایجان غربی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده میشود.
جعفر وحدت افزود: ارقام بومی عسگر آباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی است.
زردآلوی تولیدی استان به دلیل تلاش تولیدکنندگان برای تولید ارگانیک محصول و استفاده نکردن باغداران از انواع کودها و سموم شیمیایی از رنگ و طعم خاصی برخوردار بوده و همواره مورد توجه خریداران است.