استاندار: مدیران با تکیه بر اعتبارات طرحهای محرومیت زدایی برای رشد اقتصادی ۹ درصدی کهگیلویه و بویراحمد تلاش کنند.
احمدزاده افزود: میتوان با تکیه بر مصوبه مجلس مبنی بر اختصاص اعتبارات طرحهای محرومیت زدایی بدون سقف محدودیت، به رفع محرومیت در استان کمک کنیم.
وی همچنین با ابراز نگرانی از استفاده نکردن از روان آبها در استان در پی سیل اخیر گفت: ۱۰ درصد روان آبها در استان کهگیلویه و بویراحمد است، اما بیشترین برداشت آب، از چاههای آبی است و این امر آسیب جدی به سفرههای زیرزمینی میرساند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: ما استان نفت خیزی هستیم که فقط ۳ درصد تولید نفت به آن تعلق میگیرد و ۹۷ درصد آن به سایر استانها اختصاص مییابد و این وظیفه مدیران است که بتوانیم حق و حقوق خود را مطالبه کنیم.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان هم در این جلسه گفت: برای رسیدن به رشد اقتصادی ۹ درصدی در استان نیازمند هشت هزار میلیارد تومان هستیم که ۹۰ درصد این مبلغ درحال تحقق است.
شهابی نسب افزود: همچنین ۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای رشد اقتصادی نیاز است که با تعامل دولت و بخش خصوصی این امر محقق میشود.
وی تاکید کرد: سازمان صنعت، معدن و تجارت، جهادکشاورزی و میراث فرهنگی، گردشکری و صنایع دستی در رشد اقتصادی استان میتوانند تاثیر بسزایی داشته باشند.
شهابی نسب با بیان اینکه برای رسیدن به رشد اقتصادی بانکها باید سهم منابع خود را مشخص کنند گفت: دعوت از پیمانکاران و فعالان بخش خصوصی و تعامل با بانکها میتواند در رسیدن به توسعه استان موثر باشد.
معاون اقتصادی استاندار هم گفت: همه دستگاهای اجرایی مامور انجام بخشهای مختلف اقتصادی خود هستند.
عسکری تاکید کرد: ایجاد تشکلهای مردمی و هدفمند از دیگر راهکارهای رسیدن به توسعه است.
بررسی ایجاد شهرکهای گلخانهای و رفع مشکلات بخش خصوصی و راهکارهای رفع موانع آنان از دیگر موارد مطرح شده در این جلسه بود.