بیش از ۴ هزار و ۲۹۸ میلیارد رسال اعتبار به منظور اشتغالزایی برای مددجویان بهزیستی خوزستان اختصاص یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خوزستان، مدیر کل بهزیستی خوزستان با تاکید بر اهمیت مشاوره، مددکاری و ارتباط موثر با مددجویان با موضوع هدایت شغلی آنها گفت: این اعتبارها در قالب وام قرض الحسنه با بهره کم در نظر گرفته شده است.
مدیر کل بهزیستی خوزستان در جلسه قوانین و مقررات مربوط به معافیت فرزندان زیر پوشش، با حضور مسئولان فنی و مددکاران مراکز مثبت زندگی اهواز و حضور ویدئو کنفرانسی مسئولان فنی و مددکاران مراکز مثبت زندگی سایر شهرستانهای استان با تاکید بر اهمیت مشاوره، مددکاری و ارتباط موثر با مددجویان با موضوع هدایت شغلی آنها گفت: این اعتبارها در قالب وام قرض الحسنه با بهره کم در نظر گرفته شده است.
مهران کریمیان ضمن تشکر از فعالیت مراکز مثبت زندگی در امر خدمت رسانی به جامعه هدف این سازمان گفت: هدف اولیه از راه اندازی این مراکز، واگذاری خدمات بیست و دوگانه سازمان به این مراکز به منظور خدمات رسانی به مددجویان و معولان زیر پوشش در محلهها بوده است که در حال حاضر تنها بخشی از این خدمات به مراکز واگذار شده است.
وی شالوده و فلسفه وجود سازمان بهزیستی را توانمندسازی و خودکفایی خدمت گیرندگان زیر پوشش از طریق ایجاد اشتغال پایدار عنوان کرد و ادامه داد: این مهم جز با داشتن تسلط و اشرافیت کامل بر شیوه نامههای آماده سازی شغلی، استعدادیابی و پرورش مهارتهای مددجویان امکانپذیر نیست.
کریمیان میگوید: ایجاد ارتباط میان دستگاههای متولی امر اشتغال، آماده سازی شغلی مددجویان، ایجاد ارتباط میان مراکز مثبت زندگی و مراکز فنی و حرفهای و همچنین موسسههای کاریابی، بخشی از زنجیره توانمندسازی شغلی و مدیریت فقر است.
این مقام مسئول اضافه کرد: همه کارفرمایانی که نسبت به استخدام مددجویان زیر پوشش بهزیستی اقدام کنند، میتوانند از شرایط تسهیلات کم بهره و پرداخت حق السهم بیمه ماهانه مددجویان بهرهمند شوند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی خوزستان نیز هدف از برگزاری این جلسه را بررسی شیوه نامه نحوه معافیت فرزندان زیر پوشش سازمان، بازآموزی دستورهای تخصصی دفتر توانمندسازی خانواده و زنان با تاکید بر بازتوانی و ایجاد اشتغال پایدار و همچنین نشست تخصصی پیرامون قانون حمایت از اطفال و نوجوانان عنوان کرد.
محمدرضا عباسی گفت: جامعه هدف زیر پوشش، ولی نعمت ما بوده و حفظ کرامت انسانی آنها به خصوص در شرایط اقتصادی کنونی جامعه، یکی از ضروریترین وظایف همه کارکنان، مراکز زیر نظارت بهزیستی و شرکای اجتماعی سازمان است.
بیشتر بخوانید: توسعه اشتغال مددجویان با اعطای وام خوداشتغالی
وی با اشاره به گستردگی فعالیتهای بهزیستی ادامه داد: اطلاع کامل از تنوع فعالیتهای سازمان، مطالعه دقیق شیوه نامه ها، اشراف به شیوه نامهها و مطالعه قوانین بالادستی به منظور پاسخگویی دقیق و اصولی به مددجویان ضروری است.