در ایام محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی گروههای ثابت و سیار دامپزشکی بر فرآیند ذبح دام نذور قربانی نظارت بهداشتی دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در این ایام ۳۴ گروه ثابت و ۳۶ سیار دامپزشکی با استقرار در ۲۹ کشتارگاه صنعتی بر فرآیند سلامت ذبح دامهای قربانی شامل ذبح دام زنده، لاشه استحصالی و آلایشهای دام نظارت دارند.
علیرضا ادیبان به هیاتهای مذهبی استان هم توصیه کرد نذور خود را از کشتارگارههای استان تهیه کنند به طوریکه سلامت دامها تضمین شده و علاوه برآن آلایشهای دام را دامپزشکی خریداری کرده و منفعتی هم برای هیاتها حاصل میشود.
وی گفت: در طرح نظارت بهداشتی و شرعی دامهای نذور محرم ۶۵ ناظر بهداشتی با حضور ۳۹ دامپزشک در کشتارگاههای استان مستقر هستند تا بر فرآیند سلامت گوشت نظارت دقیق شود.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود: باتوجه به شیوع بیماری کریمه کنگو الزامی است دامها در کشتارگاه ذبح شوند تا به مدت ۲۴ ساعت در دمای پیش سرد نگهداری و لاشه پس از تایید مهر سلامت وارد چرخه مصرف قرار گیرد.
حجت الاسلام احمدرضا کیانی مسئول دفتر نمایندگی، ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان اصفهان هم گفت: در استان ۷۰ ناظر شرعی بر ذبح دام در کشتارگاههای استان مستقرهستند تا در تاسوعا وعاشورای حسینی بر روش صحیح وشرعی ذبح دام قربانی نظارت داشته باشند.