معاون اول قوه قضائیه گفت: هر مقداری که نظارت دیوان عدالت اداری بر حسن جریان امور در قوانین و مقررات بیشتر باشد فساد در کشور کم خواهد شد.
وی افزود: هر مقداری که نظارت دیوان بر حسن جریان امور در قوانین و مقررات بیشتر باشد فساد در کشور کم خواهد شد و دیوان عدالت اداری برای جلوگیری از وقوع فساد و بی قانونی در ادارات تشکیل شده است .
معاون اول قوه قضائیه ادامه داد: یکی از مسائل بسیار مهم این است که باید از ورود پرونده به دیوان عدالت اداری پیشگیری کرد و با اقدامات پیشگیرانه ورود پرونده به دیوان را متوقف کند برای این منظور نیاز است که با وزرا و مسئولان دستگاه های اجرایی که بیشترین پرونده ها را در دیوان دارند با برگزاری نشست ها مذاکره کرد تا مشکلات برطرف و پرونده های وارده به دیوان کاهش پیدا کند .
وی با بیان اینکه ظرفیت علمی قضات دیوان عدالت اداری بالاست گفت : باید از این ظرفیت استفاده کرد ضمن اینکه اراء هیات عمومی دیوان در کاهش ورودی پرونده بسیار تاثیر گذار است اما اغلب از این آرا هیات عمومی نه مردم و نه دستگاهها مطلع نمی شوند که نیاز به اطلاع رسانی بیشتر دارد .
مصدق درباره دفاتر دیوان عدالت اداری در استان گفت: اکنون این دفاتر بیشتر نقش واسط را دارند که شکایات مردم را دریافت می کنند و به مرکز منتقل می کنند و حتی بحث جمع شدن این دفاتر مطرح بود پیشنهاد من این است که یک یا دو قاضی در این دفاتر مستقر کنید تا با جلساتی که با دستگاههای پر شکایت بگذارند و وروی پرونده به دیوان عدالت اداری را کاهش بدهند .
معاون اول قوه قضائیه درباره اجرای احکام دیوان عدالت اداری گفت : عموم مردم معتقدند که احکام صادره در دیوان عدالت اداری اجرا نمی شود و معطل می شود در حالی که بیش از 90 درصد احکام به موقع اجرا می شود و حدود 8 درصد اجرا نمی شود حتما باید برنامه ریزی شود که احکام در مرحله اجرا معطل نشود و مردم براینده اجرای احکام را ببینند .