حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان امشب از ساعت ۲۳ با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر روبروی حسن عابدینی پاسخگوی ابهامات ورزش بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صداوسیما، حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان با حضور در برنامه صف اول شبکه خبر به سوالات حسن عابدینی مجری برنامه در مورد عملکرد یک ساله وزارت ورزش و ابهامات برخی پرونده هاپاسخ داد.
مشروح گفتگو :
عابدینی: یکی از موضوعاتی که در دستور کار صدا و سیما قرار داشت و رئیس جمهوری اسلامی ایران هم راجع به آن دستورات اکیدی دادند و برای ملت ایران بسیار شیرین بود آزادسازی سواحل بود با توجه به این که بخشی از اینها به وزارت ورزش هم بر می گردد یعنی این که مردم برای استفاده از سواحل باید نجات غریق به اندازه کافی باشد یا سرمایه گذاری هایی در این حوزه صورت بگیرد، وزارت ورزش چقدر به تعهداتش عمل کرده یا چه تدبیری اندیشیده است؟
سجادی: : در بین فدراسیون های ورزشی مان ما یک فدراسیون فعال و مؤثر داریم؛ فدراسیون نجات غریق و غواصی که همه ساله در کنار همکاران خوبمان در وزارت کشور که وظیفه اصلی و زحمات اصلی به عهده این عزیزان در وزارت کشور است و در استان های به ویژه شمالی ما مثل گیلان، مازندران و گلستان پایگاه های مختلفی را دارند و مأموریت های مختلفی دارند. ما هم سایت های مختلفی را شناسایی شده در اختیار مدیران ورزشی قرار گرفته که با استقرار منجیان غریق که بالغ بر هزار نفر هستند به صورت سازمان یافته در خدمت مردم عزیزمان و گردشگران خوبی که علاقه مندند به سواحل گردشگری داشته باشند و مراجعه کنند هستند و بیش از این تعداد یعنی بیش از هزار نفر هم به صورت برخط آماده خدمت، داوطلبانی هستند که آماده به خدمت در مواقع ضروری معمولاً همکاری داشتند، این روشی بود که تا کنون رعایت می شود اما توسط هیأت های فعال ما در استان گیلان و مازندران به ویژه و همین طور بخشی از گلستان که همکارانمان باز در یک طرح بسیار خوبی مشارکت داشتند با محوریت فدراسیون، امسال برای تابستان طرح جدیدی را طراحی کردند.
در هیأت دولت ما این گزارش را خدمت اعضای محترم هیأت دولت به ویژه ریاست جمهور تقدیم کردیم، بخشی از گزارش ها واقعی، دقیقاً منعکس شد، سوانحی که اتفاق افتاده بود و طرحی که می توانیم ان شاء الله به کمک طرح های قبلی نمی خواهم بگویم روش سنتی و قدیمی ولی در هر صورت روشی که تا کنون سواحل کنترل و اداره شده از نظر منجیان دقیق، طرح جدیدی که با توجه به فناوری روز و برگرفته از اطلاعات روز از آی تی خیلی خوبی برخوردار است، طراحی شده، قابلیت اجرا در هر سه استان شمالی و به ویژه حتی استان های جنوبی دارد، هر جا که ما ساحل داشته باشیم حتی در جزایرمان که مردم به سواحل می روند برای فعالیت های آبی و ورزشی و این که بالأخره دوست دارند در گردشی که انجام می دهند خانوادگی به سلامتی تشریف ببرند و با انرژی خوب و مثبت برگردند، این طرح نیازمند یک حمایت مالی بود فقط و یک هماهنگی با همکاران محترممان در وزارت کشور. در هیأت دولت مطرح شد، مورد تأیید قرار گرفت، به فوریت به دستور آقای رئیس جمهور دستور دادند کمتر از یک هفته، هماهنگی لازم در وزارت کشور انجام شد توسط فدراسیون، مجدد در هیأت دولت مصوب شد، نیاز به ۲۰۰ میلیارد تومان پول داشت بعد از تایید وزارت کشور هم همکاری لازم را انجام داد تا بتوانیم با بودجه ۲۰۰ میلیاردی تجهیزات لازم را برای هیئت های استانی و نجات غریق ها تهیه کنیم و برای این سامانه ما از شناور های تند رو هم استفاده کردیم ضمن اینکه در مانوری که انجام دادیم یک فرد را ظرف 2 دقیقه نجات دادیم و این طرح در منطقه بی نظیر است و امیدواریم مردم ما سواحل را با خاطرات تلخ ترک نکنند.
عابدینی: در مورد بحث روز ورزش که فوتبال است و در سال حضور در جام جهانی قطر قرار داریم تمهیدات وزارت ورزش و جوانان چه بوده است؟
سجادی: با دستور رئیس جمهور و آقای مخبر تمامی حمایت های لازم مادی و معنوی از فدراسیون فوتبال و تصمیمات این فدراسیون انجام می شود و ما در روز های اخیر هر تصمیمی فدراسیون فوتبال گرفت از آنها حمایت کردیم و خود را کنار آنها می بینیم به عنوان مثال وقتی تصمیم به استفاده از مربی ایرانی گرفتند و ۳ گزینه را مطرح کردند ما حمایت کردیم و وقتی تصمیم گرفتند سر مربی فعلی ابقا شود باز هم از آنها حمایت کردیم و امیدواریم در راه حضور قدرتمند در جام جهانی با پشتوانه دولت و مردم روز های خوبی را در 3 بازی مهم برای تیم ملی رقم بزنیم چرا که ما ستاره های خوبی داریم و حدود ۱v لژیونر در تیم ما وجود دارد که می توانند مردم را در این رقابت ها شاد کنند.
عابدینی: در مورد شرایط فوتبال در یک سال گذشته با توجه به اهمیت آن چه شرایطی را سپری کردید؟
سجادی: متاسفانه از زمانی که در آن را تحویل گرفتم مشکلات بسیار زیادی داشتیم و خیلی شرایط سخت بود الان در آستانه یک سالگی دولت مردمی هستیم اگر بخواهم این شرایط را باز کنم بسیار تلخ است مثلا مواردی مثل تایید اساسنامه فدراسیونها که مرداد ماه سال گذشته ابلاغ شده بود و من در شهریور همان سال حکم گرفتم.
۶ ماه زمان داده بودند برای ا صلاح اساسنامه اما این زمان طولانی شد باید ماده ششم و هشتم اصلاح میشد و به فدراسیون و هیئت ها اساسنامه ارسال میشد و تاییدات لازم را می گرفت و این زمان طولانی تر شد و البته امروز خوشبختانه با مساعدت رئیس جمهور این مشکل حل شد و درهیئت دولت مصوب شد شد و به زودی ابلاغ میشود.
بنده در این یک سال تکالیمفم را انجام داده ام اما هر چه عمیق تر نکاه می کنیم خیلی از تکالیف از گذشته هنوز روی زمین مانده است مثلا در مورد فوتبال و باشگاه های استقلال و پرسپولیس آنها از سال ۲۰۱۶ در خطر تعلیق قرار داشتند و مقروض بودند و بدهی های زیادی داشتند و هواداران آرزو داشتند آنها روزی واگذار شوند و امروز این اتفاق افتاده است و این باشگاه ها به صورت درصدی واگذار شده اند همچنین با همکاری کمیسیون فرهنگی مجلس بحث نظام باشگاه داری تصویب شد و در راه جام جهانی سریعترین صعود را داشتیم و امیدواریم در جام جهانی هم نتایج خوبی بگیریم.
عابدینی: ماجرای پرونده ویلموتس به کجا انجامید؟
سجادی: در پرونده ویلموتس به اعتقاد من باید اسمش را سونامی ویلموتس گذاشت و این سونامی فقط برای فوتبال نبود بلکه سونامی ورزش بود در گزارشی که دیروز خواندم و متاسف شدم، تاکنون ۲ میلیون یورو پرداخت شده است. ۳۲ میلیارد تومان مالیات این قرارداد است و حال سوال این است که چه کسی میخواهد آن را بدهد؟ یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان آن تاکنون پرداخت شده. برای ضمانت از شرکت شستا کمک میگیرند. من نمیخواهم سوءبرداشت شود ولی بهعنوان یک معلم ورزش برایم سوالات زیادی مطرح است. شش دانگ ساختمان فدراسیون فوتبال در ضمانت شستاست. ساختمان فدراسیون به نام شستا شده که ۱۲۰ میلیارد تومان میارزد. در حال حاضر ساختمان فدراسیون رفت، مالیات رفت و هنوز منتظر جرایم دیگر هستیم و این از نظر من سونامی است. امیدوارم در قراردادهای خارجی آینده مراقبت کنیم.
عدالت و مبارزه با فساد شعار دولت مردمی است و ما این پرونده را پیگیر خواهیم کرد اما باید برای عقد قراداد و جلوگیری از قراداد های ویلموتس ۲ حتماً از دستگاههای نظارتی و حراست استعلام بگیریم و پیشبینیهای لازم را انجام بدهیم. بنده زمانی که مدیر عامل سایپا بودم با پیر لیتبارسکی قرارداد امضا کردم و وقتی این مربی بنا بر دلایلی ایران را ترک کرد به عنوان یکی از نادر ترین پرونده ها پول را از این سرمربی مطرح پس گرفتیم .در قضیه کمک داور ویدیویی اگر سال گذشته تحقیق و بررسی نکرده بودیم حتما به مشکل بر می خوردیم .
شنیده ام که گفتند طلب ویلموتس را از پول فیفا می دهیم اما پول فیفا برای عمران و توسعه فوتبال است و نباید برای طلب ویلموتس هزینه شود. ما پیگیر قضیه هستیم و وظایف نظارتی خودمان انجام میدهیم البته یک خبر خوب هم در مورد کمک داور ویدیویی داریم.
عابدینی: گفتید خبر خوبی دارید؟
سجادی:سرپرست فدراسیون فوتبال با شرکتی مذاکراتی را انجام داده است و در صورت توافق فدراسیون فوتبال و پس از ارزیابی های نظارتی وزارت ورزش و جوانان کمک داور ویدیویی به فوتبال اضافه خواهد شد و از نیم فصل دوم بازی های با کمک داور ویدیویی استفاده خواهیم کرد.
یکی از قولهای رئیس جمهور در حضور پیشکسوتان پیش از انتخابات ریاست جمهوری واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال به بخش خصوصی بود که انجام شد. وقتی که آمدم، دیدم همه فدراسیونها بدهی مالیاتی داشتند. شرکت توسعه و تجهیز از سال 96 بدهی مالیاتی داشت که پرداخت شد. مدیرعامل جدید گفت که حقوق ندارد بدهد و ۴۰۰ میلیارد هم بدهی داشت که همه را تسویه کرد. درباره تبلیغات محیطی باید بگویم که حدود ۲۴۰ بازی انجام میشود و پیش از این در سازمان لیگ یک عددی قرارداد میبستند. فصل قبل باشگاه استقلال بازاریابی و تبلیغات محیطی را مطالبه کرد و با درک متقابل در سازمان لیگ، این امتیاز به هر دو باشگاه پرسپولیس و استقلال واگذار شد. هدفگذاری هر کدام ۱۵۰ میلیارد درآمد بود که کل قرارداد سازمان لیگ برای همه باشگاهها کمتر از این بود. این دو باشگاه امسال هم درخواست دادند که تحقق آن نتیجه همکاری همه نهادها بود. هر باشگاهی که آمادگی داشته باشد، میتواند تبلیغات محیطی را در اختیار بگیرد.
دیروز دو جلسه داشتیم که دومی درباره حضور بانوان در ورزشگاهها و مسائل مربوط به آن بود. همانطور که به یاد دارید، بانوان در بازی با عراق با حفظ شعائر آمدند و نشستند و مسابقه را تماشا کردند و ما قصد داریم با زیر ساخت مناسب این امکان را در نهایت امنیت برای بانوان فراهم کنیم.
عابدینی:اما در مورد طرح های عمرانی ورزش، طرح های در حال اجرا و نیمه کاره، در این مورد چه اقداماتی انجام دادید؟
سجادی:جامعه ورزش به این دولت دل بسته است. من هم وقتم را گذاشتهام تا در این فرصت خدمت هر کاری که میتوانم، انجام بدهم. من یک المپین هستم و دو بار به المپیک رفتهام. در واقع بهعنوان یک المپین باید در شرایط فعلی موفق شوم و اگر شکست بخوریم، جامعه ورزش شکست خورده است. دوستان مرا تنها نگذارند و باید کارها را از زمین بلند کنیم. برای همه فرصت همکاری است. ما پنج هزار پروژه نیمهتمام داریم که برخی تعطیل هستند و برخی هم شرایط مختلفی دارند. ما برنامهریزی دقیقی برای همه آنها داریم و میخواهیم آمایش سرزمینی داشته باشیم تا در هر نقطه متناسب با آن، بسازیم و مشکل را حل کنیم. سعی میکنیم برنامهمحور جلو برویم، اما عدالت حکم میکند که به برخی نقاط خاص هم برسیم تا به سرانه ورزش کشور کمک کنیم. سرانه ورزشی ما ۷۵ سانتیمتر است و با استانداردها فاصله داریم. نکته مهم اینکه این سرانه در البرز و تهران خوب نیست. ما از خیرین و بخش خصوصی دعوت کردیم که نه تنها برای ساخت و ساز، بلکه در مسائل معنوی هم برنامهریزی کرده و کار را به آنها واگذار کنیم. به ما هزار میلیارد برای ساخت و ساز داده شده، ولی ۱۳ هزار میلیارد نیاز است. پروژهای داریم که از سال ۸۰ نیمهتمام است. همچنین در سفر به اردبیل به پروژه علی دایی دقت کردم و دیدم که پروژه دایی زیبنده اسم او نیست و باید شرایط خوبی فراهم شود. واقعیت این است که نمایندگان مجلس هم خسته شدهاند، چون در شهرشان از آنها درباره پروژههای ورزشی سؤال میشود. به هر حال از همه منابع استفاده میکنیم تا این پروژهها را تکمیل کنیم و نیاز ورزش برطرف شود.
مجموعه آزادی و استادیوم معروف فوتبالش دو منظوره بود و حالا فقط استادیوم فوتبال است. تنها دریاچه ورزشی ما در این استادیوم قرار دارد. مشکل سقف استادیوم ۱۲ هزارنفری و استخر را درنهایت با ۴۰۰ میلیون تومان هزینه حل کردیم این درحالی است که رقم ۷۰ میلیارد تومان برای آن اعلام شده بود. از سکوهای آزادی هم عکسهای مختلفی منتشر شد. سه زون استادیوم آزادی قرار به اصلاح بود. شرکت توسعه بررسی کرد و قرارداد ۱۵ زون بسته شد. حدود ۵۰ سال است که کابل کشی و برقکشی آزادی انجام شده است. همیشه این مجموعه با مشکل قطعی برق مواجه بود که قرارداد رفع این مشکل هم بسته شد. سایر بخشها هم در دست انجام است. امیدوارم کارهای زمین مانده در دولت آقای رئیسی به سرانجام برسد. من هم وظیفه خود میدانم که خود را وقف کارم کنم.
در مورد استادیوم ۴۰ هزار نفری بانوان با پیمانکار قبلی این استادیوم قطع همکاری کردیم و قراردادی با پیمانکار جدید بستیم. میتوانم قول بدهم که این استادیوم کمتر از دو سال دیگر تکمیل میشود.
استادیوم نقش جهانمان من سفر استانی اصفهان بودم خدمت آقای رئیسی، موجی از درخواستها رسیدگی به وضعیت حقوقی نقش جهان بود. افراد زیادی آنجا هموطنان ما تعارض دارند، اعتراض دارند و میگویند این قسمت نقش جهان مالکیتش مال ماست، تعیین تکلیف نشده، یک مسئولیت سنگینی فقط خود نقش جهان روی مدیرکل ما، مدیرکل جوانی تازه آنجا مشغول کار شده در استان اصفهان به جای این که الآن به فکر توسعه و آبادانی استان اصفهان در زمینه ورزش باشد خود معضلی به نام نقش جهان یک بخشی از کار ایشان را متوقف کرده برای ما هم به همان نسبت درگیری است، ما آنهایی که قابل واگذاری است داریم احصاء میکنیم، احصاء هم کردیم، یک بخشی اش را حتماً واگذار میکنیم، یک بخشهایی است که مستنداتی داریم که میتوانیم از مواد قانونی استفاده کنیم مثلاً ماده ۲۷ مثلاً یک شرایطی است ما میتوانیم یک مجموعهای که رو به خراب شدن و تخریب، ما نمیتوانیم بودجه دولتی برایش نداریم هزینه کنیم از طریق ماده ۲۷ طولانی مدتتر میتوانیم واگذار کنیم که یک دهه، دو دهه، سه دهه از آن استفاده کنند. ما برنامه ریزی کردیم که از بخش خصوصی مشارکت بگیریم، ولی واقعیت این است که به عنوان مثال، اگر بخواهم اینها را بگویم امیدوارم این مصاحبه من خدای ناکرده موج منفی ندهد، ولی ببینید ما اعداد و ارقامی که میخواهد برای عمرانی به دست ما برسد هر چه حساب کردیم، چیزی که به ما اعلام شده حدود هزار میلیارد، هزار و ۱۰۰، یک همت، یک و یک دهم همت، ولی حداقل ما الآن ۱۳ همت پول نیاز داریم که مجموعههای ورزشی نیمه تمام را بتوانیم تمام کنیم. ۱۳ همت با یک همت خیلی اختلاف دارد. خوشبینانه اش این است که ۱۳ سال فاصله داریم، ولی دو سال دیگر، پنج سال دیگر، اعداد، ارقام، تعرفه ها، دستمزدها همه چیز فرق میکند بنابراین اگر بخواهیم فقط با اتکا به منابع دولتی این کار را انجام دهیم به نظرم یک مقدار جفا میشود در حالی که ما مثلاً پروژههایی داریم از سال ۱۳۸۰، الآن ما ۱۴۰۱ هستیم، پروژه داریم از ۱۳۸۰ نیمه تمام است، پروژهای که ۲۰ سال، ۲۱ سال نیمه تمام است خوب نیست، این همه طولانی مدت، اصلاً یک بخشهایی اش قابل استفاده نیست. من بازدیدی از اردبیل داشتم، یک استادیوم آنجا داریم به نام یک اسطوره ورزشی مان آقای علی دایی، من در بازدیدم اولین چیزی که گفتم، گفتم اصلاً این اتفاقاتی که در این مجموعه افتاده به آن رسیدگی نشده، منابع نبوده، اصلاً زیبنده نام دایی نیست. این استادیوم باید به فوریت کاری برایش اجام بدیم. کنارش سالن داشتیم؛ یک سالن دو و میدانی ساخته شده با جنس پیست تارتان خیلی هم خوب در دستور کارمان است تجهیزش کنیم به بهره برداری برسد. خیلی از کارهای عمرانی ما در بعضی از مناطق مثل استان اردبیل ما تا شهریور میتوانیم کار کنیم، دیگر از مهر و آبان به آن طرف نمیشود بیرون کار کرد، یعنی شرایط آب و هوایی اجازه نمیدهد، پس اگر دیر بجنبیم امکان دارد تا فروردین و اردیبهشت سال دیگر دوباره چهار پنج ماه، شش ماه وقت داریم در استانهای خاص. برای اینها هم همه فکر کردیم، برنامه ریزی کردیم، من از نهایت ظرفیت شرکت توسعه و بخش فنی و مهندسی مان از هر دو بزرگوار دو مدیران خوب ما در این قسمت هستند داریم به بهترین شکل استفاده میکنیم که تا آنجایی که میتوانیم، چون واقعیت این است که مجلس هم خسته شده، نمایندگان مجلس هم وقتی به حوزههای انتخابی شان میروند مردم میگویند اینجا ۱۰ سال، ۱۵ سال، ۲۰ سال است روی زمین مانده ما از دولت آقای رئیسی انتظار داریم اینها را هم بتوانیم از زمین بکنیم، ما علاوه بر توانمان و علاوه بر بودجه مان داریم از راهکارهای دیگر هم استفاده میکنیم از منابع دیگر استفاده میکنیم، پیچیده است توضیحاتش اگر بخواهم خدمتتان بگویم، ولی این اطمینان را میدهم که فراتر از منابع دولتی مان؛ برنامههایی در دستمان است که ان شاء الله تسریع کنیم و هم خدمت مردم عزیزمان، هم در حضور نمایندگان محترم، هم در جامعه ورزش، نیاز هیأت ها، فدراسیون ها، باشگاه ها را بتوانیم زودتر برآورده کنیم که از لحاظ سرانه ورزشی برنامه بعدی که در این برنامه شرکت کنم گزارش خوبی بدهیم برنامه قبلی که اینجا بودم تقریبا سه ماه پیش بود مثل برق و باد گذشت، ان شاء الله در نوبت بعدی هم زودتر خدمتتان برسیم، واقعیت گزارش طولانی من آماده کردم، همان طور که به زمان نگاه میکنم میبینم.
در حوزههای مختلف جوانان کارهای فوق العاده ارزشمندی اتفاق افتاده است
بخش جوانان را نرسیدیم توضیح دهیم، واقعیت این است که ما در حوزههای مختلف جوانان کارهای فوق العاده ارزشمندی اتفاق افتاده، مناسبت ها، رویدادها، جشنهای مختلف؛ جشن وصالمان، مناسبتهایی که پشت سر گذاشتیم، بحث اشتغال زایی، اشتغال پذیری؛ یکی از مأموریتهای ما اشتغال پذیری کردن جوانانمان است نه اشتغال زایی، از ما انتظار دارند وزارت ورزش و جوانان برویم به سمت اشتغال زایی، ما اشتغال پذیری را بیشتر دنبال میکنیم، مهارتها را میآموزیم، شرایطی فراهم میکنیم که برای سبک زندگی، راه و رسم زندگی، مهارتهای که نیاز دارند، آموزشهای مختلفی که با نیروهای مسلح قرارداد داریم، با جهاد دانشگاهی قرارداد داریم، با همکاری نهادها، دستگاههای مختلف انقلابی، ارزشی، سازمان تبلیغات اسلامی و غیره، سمن هایمان را فعال کردیم، در صدور مجوز سمنها هم بازنگری شده، هم تسریع شده، بعد از حدود یک دهه شورای عالی جوانان با حضور ریاست جمهوری برگزار شد، یکی از برکاتش این شد که ایشان آقای دکتر رئیسی قول داده بودند جایگاه جوانان ارتقاء پیدا کند، یکی از برکات آن جلسه در اواخر اسفند ماه روز جوان این بود ایشان فرمودند دبیرخانه جوانان را تقویت میکنیم و الآن معاون امور جوانان بنده به پیشنهاد من و با حکم ریاست جمهوری دبیر شورای عالی جوانان شده، این خیلی ارزش دارد، قبلاً وزیر ورزش و جوانان بوده، الآن معاون حوزه امور جوانان؛ دبیر شورای عالی جوانان شده، دبیرخانه اش هم یا در وزارت ورزش یا در نهاد ریاست جمهوری ساختارش شکل می گیرد، و در اختیار معاون امور جوانان قرار میگیرد، این یعنی ارتقای جایگاه و آن قرارگاهی که من همیشه قول دادم ان شاء الله به فضل الهی قرارگاه جوانان که نیاز جوانان را مطالبه کنیم؛ وام ازدواج میخواهند، وام اشتغال میخواهند، مسکن شان است، اشتغال پذیری شان است، مناسبتهای مختلفی که بالأخره مباحث ازدواج آسان، ترویج ازدواج و خیلی از این موارد. من باور بفرمایید ۱۳ صفحه گزارش برای جوانان داشتم، امیدوارم همکارانمان بر من خرده نگیرند که حوزه جوانان بالأخره وقت برنامه کم است و ارزشمند، کمتر رسیدم دقیق ورود کنم به حوزه جوانان، ان شاء الله فرصت دهید به ما زودتر خدمت برسیم با دست پر و ان شاء الله با اخبار بهتر و بیشتر.
عابدینی: فدراسیونهایی که با سرپرست اداره میشود با توجه به این که نهادسازی باید شود، چه کردید و تدبیرتان چیست؟
سجادی: ما سفری داشتیم؛ البته حدود ۵۰ و یکی دو ساعت در خاک سوئیس بودم، یک سفر خیلی کوتاه مدتی داشتم به اتفاق آقای صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک؛ پنج شش جلسه خیلی خوب ما در سوئیس برنامه ریزی کرده بودیم؛ دو تا از این جلسات با فدراسیون جهانی دوچرخه سواری و ژیمناستیک بود که به جمع بندی خوبی رسیدیم که با شرایطی به تفاهم رسیدیم انتخابات این دو فدراسیون قدری طولانی شده و جامعه ورزش هم از ما انتظار دارند که دوچرخه سواری و ژیمناستیک زودتر انتخاباتش برگزار شود، مقدماتش را با همکاری کمیته ملی المپیک در داخل و همین طور همکاری معاونت ورزش قهرمانی بنده در وزارتخانه؛ آقای دکتر فولادگر مقدماتش را فراهم کردیم، ساز و کارش را شروع کردیم ، سایر فدراسیونها هم بله وقتی چهار ساله شان تمام میشود به دوره سرپرستی میرسند، ترجیحمان این است که چهار سال که تمام میشود انتخابات به شکلی برگزار شود که به دوره سرپرستی یا نرویم یا کمتر به داخل دوره سرپرستی برویم ، تلاشمان این گونه بوده، ولی بعضی مواقع ساز و کارها فراهم نمیشود میرویم به دوره سرپرستی، ولی خیلی تلاشمان این است این سرپرستها را به حداقل برسانیم ان شاء الله انتخابات منظم، در موعد خودش برگزار شود؛ و این همان نظمی است که در ورزش انتظار داریم .