همزمان با آغاز ماه محرم، محدوده شهرداری منطقه ۱۳ با استفاده از ۱۳ هزار متر ریسه، پارچه و کتیبه و اهتزار ابر پرچم، حال و هوای حسینی به خود گرفت.
به گزارش خبر گزاری صدا و سیما، شهردار منطقه ۱۳ تهران گفت: با استفاده از ۳ هزار متر کتیبه و پارچه مشکی و ۷۰ تخته پرچم ۱۵ متری معابر اصلی و شریانی شامل بزرگراه امام علی (ع)، خیابان پیروزی و پلهای سواره رو سیاهپوش شد.
محمدهادی علیاحمدی، افزود: دو ابر پرچم مزین به نام مبارک سیدالشهدا (ع) و متبرک به عتبات عالیات با پایههای ۵۰ متری در فلکه دوم نیروی هوایی و بوستان مقاومت به اهتزاز درآمد.
علی احمدی گفت: مجموعه شهرداری منطقه با محوریت نواحی و محلات و استفاده از ظرفیت مساجد و هیئات، فضاسازی محدوده متناسب با ماه محرم و ایام عزاداری امام حسین (ع) اجرا کرد.
شهردار منطقه ۱۳ تهران همچنين از اهداي هزار بسته تبلیغی شامل پرچم و ریسه مشکی به هیات و مساجد منطقه خبر داد. به گفته شهردار منطقه ۱۳، اداره زیباسازی معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه با نصب ده هزار متر ریسه نیز در میادین و خیابانهای اصلی پیروزی، سی متری نیروی هوایی و... مزین نمودن نمای چندین ساختمان بلند به پرچم حسینی، حال هوای محرم را در محدوده ایجاد کرده است.