رئیس قوه قضاییه گفت: در این شرایط اقتصادی گاهی مشکل طبیعی است و فرد نتوانسته اقساط تسهیلات را پرداخت کند، اما گاهی با زد و بند تسهیلات گرفته شده و در جای اصلی مصرف نشده است.
رئیس قوه قضاییه افزود: اکنون بخش خصوصی اینگونه در میدان نیست و نظرات کارشناسی نمیدهد، فعالان اقتصادی و دانشبنیان به عنوان بخش خصوصی چه قدر وارد میدان شدهاید و چه قدر با مجلس و دولت گفتوگو کردهاید و نظر کارشناسی دادهاید تا مشکلات برطرف شود.
وی تصریح کرد: مشکل دیگر این است که کسانی که از بانکها تسهیلات دریافت میکنند آیا آن را در جای خود مصرف میکنند و کسانی که وام میگیرند به این فکر میکنند که آیا توان پرداخت دارند؟
حجتالاسلام محسنی اژهای گفت: در این شرایط اقتصادی گاهی مشکل طبیعی است و فرد نتوانسته اقساط تسهیلات را پرداخت کند، اما گاهی با زد و بند تسهیلات گرفته شده و در جای اصلی مصرف نشده است.
رئیس قوه قضاییه عنوان کرد: اگر دستگاه قضا بخواهد با کسانی که تسهیلات دریافت کرده و بدون عذری پرداخت نکردهاند برخورد کند میگویند به تولید ضرر و زیان وارد شده است.
محسنی اژهای با طرح این پرسشها که ته لنجی با این شرایط و مرز طولانی با خلیج فارس به نفع یا ضرر کشور است و اتحادیهها برای رفع موانع تولید و حمایت از تولیدکنندگان چقدر موثر بودهاند تصریح کرد: یکی از مسائل مهم این است که برخی به نوعی از نظام بانکی، قوه قضائیه تا مجلس و دولت و بخش خصوصی گلایه دارند.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به اینکه ما همیشه در این شرایط به افراد کارآمد نیاز داریم خاطر نشان کرد: اگر ما یک نیرو یا مدیر کارآمد داشته باشیم با مدیرکه بهرهوری را افزایش نمیدهد یکسان نیستند و در این صورت عدالت میگوید باید به مدیران کارآمد بیشتر امتیاز داد.