چهار ماه نخست امسال، ۱۰۲ هزارتُن گوشت مرغ آماده پُخت تولید و به بازار عرضه ش.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران گفت: ۳۰ درصد تولید جوجه یک روزه و ۱۱ درصد گوشت مرغ مورد نیاز کشور در این استان تولید و با وجود مرکز پشتیبانی لاین بابلکنار، مازندران تنها استانی است که زنجیره کامل صنعت طیور را در کشور و منطقه خاورمیانه در اختیار دارد.
مسعود احمدی حاجی افزود: مازندران با داشتن همه زمینه های فعال این صنعت از جمله تنها مرکز لاین ایران و خاورمیانه، ۶ واحد مرغ اجداد، ۲۰۵ واحد مرغ مادر گوشتی، ۲ هزار و ۲۰۰ واحد مرغ گوشتی، ۲۹ واحد مرغ تخمگذار، ۳۹ واحد کارخانه جوجه کشی، ۴۴ کارخانه فعال تولید خوراک و ۱۸ کشتارگاه صنعتی طیور، یکی از استانهای مهم و تاثیر گذار و قطب صنعت طیور کشور محسوب میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، کارخانجات جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه را یکی از حلقههای اصلی صنعت طیور در استان دانست و گفت: چهار ماه نخست امسال، ۱۹۳ میلیون قطعه جوجه یک روزه گوشتی با کیفیت مطلوب در جوجه کشیهای استان تولید و در کشور توزیع شد.
احمدی حاجی افزود: از این تعداد ۱۱۹ میلیون قطعه مربوط به واحدهای مرغ مادر مازندران بوده که با این تولید جوجه، استان ما ۳۰ درصد تولید جوجه یک روزه کشور را به خود اختصاص داده و رتبه نخست را در بین سایر استانها از آن خود کرده است.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران تصریح کرد: چهار ماه نخست امسال، ۵۵ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای پرورش مرغ گوشتی استان انجام که ۱۰۲ هزارتُن گوشت مرغ آماده پخت تولید و به بازار عرضه شد. علاوه بر تامین نیاز مصرف شهروندان استان با تولید ۲۹ هزارتُن، مازاد تولید گوشت مرغ مازندران به میزان ۷۳ هزارتُن برابر با ۷۰ درصد کل تولید به سایر استانهای کشور به ویژه استان تهران صادر گردید.
احمدی حاجی با بیان اینکه تعداد جوجه ریزی و تولید گوشت مرغ در چهار ماه نخست امسال نسبت به پارسال در مازندران، افزایش ۹ درصدی را نشان می دهد گفت: تعداد جوجه ریزی در مزارع مرغ گوشتی استان تیر ماه امسال، ۱۲ میلیون و ۲۲۲ هزار و ۲۵۰ قطعه و جوجه ریزی در مزارع مرغ مادر گوشتی ۲۰۵ هزار و ۱۸۲ قطعه بوده و پیش بینی میشود، ۲۲ هزار و ۵۰۲ تُن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.