مدیرعامل شرکت آب منطقهای بوشهر گفت: سازههای آبی استان بوشهر از ظرفیت مناسبی برای کنترل سیلابهای احتمالی سامانه مونسون برخودارند، اما همچنان احتمال وقوع سیلابهای بین حوضهای وجود دارد.
وی گفت: سد خائیز در شهرستان تنگستان ۶ میلیون مترمکعب، سدهای قیزقلعه و سنا در شهرستان دشتی ۲.۵ میلیون مترمکعب و سد اخند شهرستان عسلویه ۱.۵ میلیون مترمکعب ظرفیت ذخیره سازی سیلاب دارند.
محمدی اظهار داشت: چندین طرح در حال ساخت این شرکت از جمله سدهای دالکی و دشت پلنگ، باعث کنترل، هدایت ایمن و کنترل سیلاب میشوند.
وی گفت: سد رئیسعلی دلواری به عنوان بزرگترین سازه آبی استان بوشهر بر روی رودخانه شاپور قرار دارد و تقریباً ظرفیت آبگیری معادل ۴۰۰ میلیون مترمکعب را دارد.
محمدی افزود: امکان بروز مشکل در حوضه آبریزمند بیشتر است که با توجه به تاسیسات سازهای و سدهایی که در بالادست استان فارس ایجاد شده، ظرفیت ذخیره سازی بیش از ۶۰۰ میلیون مترمکعب در حوضهمند وجود دارد.
وی گفت: بخش عمده خطر سیلاب ها، روان آبهای میان حوضهای و پائین دست سدهاست که با توجه شدت بارش در این سامانه، وقوع سیلابهای میان حوضهای دور از ذهن نیست.
مدیرعامل شرکت آب منطقهای استان افزود: کارشناسان و گروههای گشت و بازرسی این شرکت برای پایش و کنترل سیلاب در رودخانههای اصلی استان در آماده باش هستند و آخرین اطلاعات و شرایط سیلاب به صورت مستمر رصد میشود.
محمدی از مردم به ویژه ساکنین مناطق مجاور رودخانه ها، آبراهه ها، مسیلها و کلیه سازههای آبی خواست در زمان وقوع سیلاب به هیچ وجه در محدوده سازههای آبی رفت و آمد نکنند.