بازرسان اتحادیه نانوایان اهواز از واحدهای دولتی و آزادپز این کلانشهر بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، استفاده از آرد دولتی در نانواییهای آزادپز تخلف است و با متخلفان در این زمینه به صورت قانونی برخورد میشود.
با دریافت گزارشهای مردمی مبنی بر تخلفات از سوی برخی نانواییها بلافاصله رسیدگی به این گزارشات در دستور کار قرار میگیرد.
دستگاههای مرتبط از جمله تعزیرات حکومتی، بازرسان سازمان صنعت، معدن وتجارت، شرکت غله و بهداشت با همکاری نیروی انتظامی با گشتهای مشترک برای پیشگیری از هر گونه تخلف به مقابله با واحدهای نانوایی که در پخت نان کم کاری یا کم فروشی میکنند، میپردازند.
اما تعزیرات حکومتی نهاد اصلی رسیدگی کننده به تخلفات نانوایی هاست که با انجام گشتهای مشترک با دستگاههای مسئول مانند سازمان صنعت، معدن و تجارت وضعیت کیفیت نان، گرانفروشی، کم فروشی، تقلب در فروش، عرضه خارج از شبکه آرد دولتی و ... را به صورت دائمی کنترل میکند.
بیشر بخوانید:مجهز شدن نانوایی های خوزستان به دستگاه کارتخوان
در صورتی که بخواهید گزارشی از تخلف واحد نانوایی ارسال کنیدمی توانید با شماره تماس ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت یا سامانه ۱۳۵ تعزیرات حکومتی گزارش خود را ارسال کنید.
اگه نظارت درست اعمال بشه میشه حرفی زد ولی وقتی هیچ نظارتی بر عملکرد نانوایی ها نیست کجاشو بگیم کجاش بمونه
نه فقط اهواز ، اکثر شهرها اینطوری هستن
وزن چانه پایین
وسط نان خشک و سوخته ،لبه خمیر
نمک نان بسیار زیاد
تایم کار و تعطیلی نانوایی نامشخص و آن را بعلاوه ، وزن چانه و قیمت نان در بنری جلوی نانوایی درج نمیکنند
قیمتها بالا و غیر متعارف
لواش ۱۰۰۰
تافتون کوچک ۳۵۰۰
سنگگ یک سوم سنگگهای قدیم ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰
بربری ۵۰۰۰
تنوری کوچک ۲۰۰۰
حضور بازرسین تعزیرات اهواز ، باعث امنیت خاطر نانوایی ها شده و راحت تخلف میکنند ، چون بازرسین اکثرا یا حضور پیدا نمیکنند یا شریک دزد هستند رشوه میگیرند
اصلا چه کسی جرات داره به نانوایی ها بگه بالا چشمت ابرو !!؟؟؟ سر فحش رو میکشه بهت و میزنن مشتری رو و بقیه مردم وامانده هم جیک نمیکشند .
خلاصه که بنظر من استانداری و فرمانداری و تعزیرات خودشون رو کنار بکشن و بیورن به مردم . تنها راه مقابله با نانواییها اینه که یا بزننشون یا فراریشون بدن
۳ تا نانوایی میشناسم ، پارسال از روستا اومدن با وضع ضعیف ، الان ماشین آپتیما و خارجی دارن ،
از کجا میارن ؟ بله وقتی به جای ۴؛۵ کارگر کل تشکیلاتش رو با دو نفر میچرخونه و آرد فروشی میکنه و کم فروشی ، همین میشه