سرپرست معاونت آموزش و ترویج کشاورزی از حضور همزمان گروههای تخصصی در عرصههای تولیدی پنبه در ۱۴ استان کشور به منظور افزایش تولید و رفع خلاء عملکردی محصول پنبه خبر داد.
ابراهیمی هدف از راهاندازی این کاروان را، ارتقای بهرهوری به منظور انتقال دانش و آخرین یافتههای علمی و تحقیقاتی به بهرهبرداران و انتقال دغدغههای کشاورزان به محققان عنوان کرد و افزود: این مهم منجر به افزایش تولید و رفع خلاء عملکردی محصول پنبه خواهد شد.
به گفته ابراهیمی در حال حاضر گروههای تخصصی پنبه در استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، البرز، خراسان جنوبی، خراسان شمالی، خراسان رضوی، سمنان، فارس، سیستان و بلوچستان، مازندران، گلستان، قم، کرمان و اصفهان حضور دارند.
این مقام مسئول با تاکید بر حضور گروههای تخصصی در عرصه با اولویت محصولات استراتژیک در همه حوزههای کشاورزی، تصریح کرد: در ۱۴ استان و ۱۷ مسیر و ۵۱ نقطه، کارگاههای آموزشی ترویجی پنبه با هدف مسالهیابی و پاسخگویی به مسایل با سه ضلع تحقیق، ترویج و اجرا با محوریت بهرهبرداران برگزار میشود.
معاون آموزش و ترویج کشاورزی با بیان این که محصول پنبه کالای مهمی در بخش کشاورزی بوده و صنایع زیادی به آن وابسته است، یادآور شد: این محصول بسیار مدیریتپذیر است، به طوری که میزان تولید کشاورز برگزیده حدود ۸ تن بوده و این در حالی است که میانگین تولید پنبه ۲ تن و ۷۰۰ کیلو است.