ارتقای کیفیت فرآوردههای غذایی با دستگاهی ایران ساخت
دستگاه بسته بندی ماشینی، کمک میکند تا محصولات غذایی بدون استفاده از نیروی انسانی و در شرایط کاملا بهداشتی بسته بندی شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، این روش فناورانه و هوشمند، ضمن افزایش سرعت بستهبندی و عرضه فرآوردههای غذایی، سلامت و کیفیت محصولات را ارتقا میدهد. با توجه به اینکه تامین و ارتقای کیفیت غذا، به کمک فناوریهای پیشرفته و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، یکی از اولویتهای معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است، از تولیدات ایرانساخت در این حوزه توسط شرکتهای دانشبنیان و خلاق حمایت صورت گرفته است.
بسته بندی ماشینی شامل دستگاههای لودر، کندلینگ، سورتر، فارم پکر، شیرینگ پک و لیبل زن است که استفاده از نیروی انسانی را به حداقل میرساند. در دستگاههای اتوماتیک بسته بندی سعی شده تا استفاده از نیروی انسانی به حداقل برسد و برای مثال امروز در بسته بندی محصولاتی نظیر تخم مرغ به کار میرود.
افزایش سرعت بسته بندی
دستگاه بسته بندی ماشینی سبب شده تا سرعت تولید به شکلی قابل توجهی افزایش پیدا کند و هزینه شرکتها به شکلی محسوس کاهش یابد. این در حالی است که مشخصا سطح کیفی بسته بندی نیز ارتقا مییابد.
یکی دیگر از مکملهای دستگاه بسته بندی ماشینی قسمت پرینتر آن است که مشخصات محصول را در حین بسته بندی بر آن حک میکند. به صورت کلی دستگاه بسته بندی ماشینی با وجود این که فضای زیادی را در مجموعهها اشغال نمیکند، اما میتواند رویه تولید را در هر کارخانه و شرکتی به صورت قابل توجهی پیش ببرد.
دستگاه بسته بندی ماشینی ایران ساخت تا به امروز به کشورهای افغانستان، پاکستان، عراق و عمان صادر شده است که با توجه به کیفیت بالای محصول روند توسعه صادرات آن در دستور کار است تا ارزآوری بیشتری صورت گیرد.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این دستگاه ایرانساخت با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و به همت شرکت آرین بهرنگ سیاه قلم تاکنون ۶۰ فرصت شغلی به صورت مستقیم ایجاد شده است و با ده مجموعه دیگر نیز همکاری صورت میگیرد که در این مراکز نیز چندین فرصت شغلی به صورت غیرمستقیم ایجاد شده است.