یک نماینده مجلس بر حمایت بیشتر از شرکتهای خلاق، نوآور و دانشبنیان برای رونق تولیدات و خدمات در این حوزه تاکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیت های بالای سیستان و بلوچستان گفت: خوشبختانه ما در زاهدان یک پارک علم و فناوری خوبی داریم که از مدیریت توانایی نیز برخوردار است. این خطه از کشور حرفهای زیادی برای گفتن در زمینه انرژیهای نو، گردشگری، صیادی، گیاهان دارویی و بخشهای دیگر دارد. امیداور هستیم شرکتهای خلاق و نوآوری که در سطح ملی نیز کار میکنند این ظرفیتها را ببینند و فرصتهای بالقوه آن را برای فعالیت بررسی کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت حمایت و نظارت بر فعالیت شرکتهای دانشبنیان و خلاق گفت: البته هر پدیده مثبت و هر اتفاق نیکی، میتواند زوائد و استثنائاتی داشته باشد. در کنار گروه عظیم فعالان خلاق و دانشبنیان و جوانان پر تلاش، شرکتها و افرادی هستند که تنها قصد جذب منابع را دارند و نیتی برای انجام فعالیت درست و مثمر ندارند.
رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن تبیین بیشتر این مسئله گفت: ما در کمیسیون بهداشت، کمیتهای تشکیل دادهایم که تلاش میشود تا ضمن شناسایی نیازهای مختلف حوزه بهداشت و درمان، ارتباط لازم میان این بخشها و شرکتهای خلاق و دانشبنیان ایجاد شود. همچنین سعی می کنیم که شرکتهای دانشبنیان و خلاق فعال و پویا بررسی و شناسایی شوند و نیازها و مشکلات آنها با مسئولین اجرایی در میان گذاشته شود.
آقای شهریاری اضافه کرد: ایجاد فضای رقابتی سالم، سیاستگذاری مالی بهینه، همگامسازی تعرفههای مالیاتی و گمرکی برای کمک به این شرکتها و پشتیبانی مناسب از بخش خصوصی واقعی میتواند جاده صاف کن رشد بیشتر زیست بوم خلاقیت و نوآوری در کشور باشد.