معاون عمرانی استاندار درباره پروژههای راه الموت گفت: برای الموت غربی ۳۵۰ میلیارد تومان و الموت شرقی ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، مهدی رجحانی در نشست خبری در خصوص پروژه های راه الموت گفت: جزء پروژه های اولویت دار ما هستند که اعتبار کافی دریافت کرده اند، برای الموت غربی ۳۵۰ میلیارد و الموت شرقی ۸۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که با قرارگاه خانم الانبیا به عنوان پیمانکار هماهنگ شده است و امیدواریم محور الموت شرقی تا پایان سال به بهره برداری برسد.
رجحانی در ادامه درباره اقتصادی شدن باغستان گفت: نظر ما بر اینست که باید باغستان حفظ شود اما آسیب های وارد از چند جهت است. ذی نفعان متعدد و کندی نظام تصمیم گیری در این زمینه از اصلی ترین مشکلات است.
وی تاکید کرد: نظام حکمرانی در باغستان باید اصلاح شود. متاسفانه در بسیاری از نقاط باغستان توجیه اقتصادی از بین رفته و باید تلاش شود تا نظام اقتصادی بر آن حکمران شود.
معاون استاندار یکی از مشکلات دیگر باغستان را ناامن شدن آن دانست و گفت : در حال پیگیری این موضوع هستیم.
وی در مورد خیابان انصاری شرقی هم اذعان کرد: قبلا دچار بدخیمی شده بود و در جلسه کارشناسی مشترک با شهرداری قرار است بررسی کنیم کدام راهکار به نفع مردم است تا اختلافات ذی نفعان رفع شود.
معاون عمرانی استاندار گفت: در استان بالغ بر صد پروژه تعریف که در سه دسته تقسیم بندی شده و هدف ما حداکثرسازی دستاوردهای سفر ریاست جمهوری ست.
رجحانی بیان کرد: اعتباراتی که از این سفر بدست آمد در نظام تخصیص اعتبارات منابع سفرهای استانی در جایگاه بالایی قرار دارند.
به گفته وی ؛ ده هزار و هفتصد میلیارد تومان و دویست و پنجاه میلیون یورو اعتبارات ارزی تخصیص داده شده که این عدد نسبت به بودجه عمرانی در سال های گذشته افزایش داشته است.
معاون استاندار اعلام کرد: در سال ۱۴۰۰ بودجه عمرانی حدود ۱۳۰۰ میلیارد تومان بود که حدود ۹۰۰ میلیارد تومان از آن تخصیص یافت.
رجحانی گفت: میزان اعتبار در برنامه سفر ریاست جمهوری حدود ۱۸هزار میلیارد بود در حالیکه کل بودجه بسته شده حدود هزار میلیارد بود.
وی افزود: مجموعا ۱۷۷۵ میلیارد تومان در قالب اعتبارات راهسازی ، ۱۴۳۳ میلیارد تومان برای پروژه های درمانی، ۲۷۹۱ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه آب ، ۸۸۸ میلیارد تومان برای حوزه روستایی
و ۷۰۲ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه کشاورزی بجز پروژه های آبی تخصیص یافته است.
به گفته معاون استاندار؛ برای پروژه های مخابراتی ۶۰ میلیارد تومان، صنعت ۳۱۰ میلیارد تومان، انرژی ۲۵۰ میلیون یورو اعتبار مصوب شده است.
رجحانی ادامه داد: برای چشمه نور ۲۵۰ میلیارد تومان، ورزش و جوانان ۲۱۶ میلیارد و گردشگری ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.
وی اذعان کرد: برای ایجاد تحول و جهش که مورد مطالبه مقام معظم رهبری ست دستگاه دولتی را باید به حرکت درآوریم که نقش رسانه ها بسیار موثر است. انتظار اینست که با کمک رسانه ها این حرکت پویاتر شود.
معاون استاندار در خصوص ساختمان های ناایمن گفت: یک کارگروه ویژه تشکیل شده است که دو وظیفه دارد، یکی اقدامات پیشگیرانه است که روال ها و رویه های منجر به ایجاد این ساختمان ها را اصلاح کند که کمیسیون ماده صد از این نوع است. وظیفه دیگر تهیه فهرستی از ساختمان های مساله دار است که تیم های کارشناسی از این ساختمان ها ارزیابی دارند و تصمیم گیری در راستای نظر کارشناسی صورت می گیرد.
رجحانی همچنین در خصوص تعاونی های مسکن گفت: مساله تعاونی های مساله دار تا امروز بررسی شده و راهکار ارائه شده است هرچند در برخی تعاونی ها راهکاری وجود ندارد. برای تعاونی جانبازان هیچ اقدامی نمی توان انجام داد چون کاربری شفیع آباد مسکونی نیست.
وی ادامه داد: تعاونی ارتش حساسیت بیشتری دارد و به دلیل اشکالات قانونی امکانات ساخت وجود ندارد وتصمیم گرفته شد که یک زمین معوض در مهرگان به این تعاونی اختصاص پیدا کند اما نمایندگان نتوانستند رضایت همه اعضا را بگیرند. البته مخالفان ذی نفعان اصلی و سابق نیستند اما ما نمیتوانیم منابع استان را به افراد خاص ببخشیم.
رحیمی مدیرکل روابط عمومی استانداری هم دراین نشست گفت: در شرایط کنونی کشور همه احساس نیاز می کنیم که در جهاد تبیین فعالیت بیشتری داشته باشیم. تلاش ما بر اینست که در تعامل با رسانه ها در این مسیر حرکت کنیم. علیرغم دیدگاه های مختلف هدف مشترک در این زمینه داریم.