معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار از بهره برداری از چندین طرح مهم با اعتبارات مناسب در سفر رییس جمهور و اعضای هیات دولت به همدان خبر داد.
وی تصریح کرد: بیشترین طرحهای تعریف شده در حوزه راه و ترابری و راهآهن است و به طور قطع طرح چهارباند کردن جاده همدان-غارعلیصدر یکی از مهمترین طرحهای است که در جریان سفر رییس جمهور به استان، کلنگ زنی خواهد شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: این جاده یک محور گردشگری است و علاوه بر پل ارتباطی استانهای همدان و کردستان، مسیر تردد بسیاری از روستاها را نیز به یکدیگر متصل میکند.
تیموری کنار گذر غربی همدان را یکی دیگر از طرحهای تعریف شده برای سفر رییس جمهور عنوان کرد و افزود: در حال حاضر تردد خودروهای چهار استان غربی کشور (همدان- کردستان- کرمانشاه- ایلام) در مسیر شرق به غرب، از طریق میدان فرودگاه، بلوار سردار شهید همدانی و بلوار آیت الله نجفی (معابر درون شهری) انجام میشود که با بهره برداری از کنار گذر غربی، کمربندی از پلیس راه تهران جدا و به سه راهی شهر صالح آباد متصل میشود.
وی تصریح کرد: در حوزه راه آهن نیز، تکمیل طرح راه آهن همدان-ملایر، ایستگاه راه آهن همدان و چهار خطه کردن راه دسترسی به این ایستگاه نیز تامین اعتبار شده است.
تیموری افزود: در حوزه بهداشت و درمان نیز اعتبارات خوبی برای سفر رییس جمهور به استان همدان در نظر گرفته شده است که با بهرهگیری از این اعتبارات، امیدواریم پروژههای ناتمامی همچون بیمارستان اکباتان تکمیل و به بهره برداری برسد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تاکید کرد: در سفر رییس جمهور به همدان در راستای تامین و توسعه زیرساختها و مراکز آموزش و پرورش نیز اعتبارات مناسبی برای نوسازی و مباحث آموزشی و فرهنگی تعریف شده است تا از این طریق و جذب اعتبارات بتوانیم طرحهای ناتمام موجود را تکمیل و آماده بهره برداری کنیم.
تیموری گفت: برای تکمیل طرحهای عمرانی مرتبط با حوزههای میراث فرهنگی، گردشگری، بنیاد مسکن، آبرسانی، بنیاد شهید و امور ایثارگران و اداره کل زندانها نیز طرحها و اعتبارات موثر و قابل توجهی طراحی و تعریف شده است.
وی افزود: پروژه آبرسانی بین حوضهای همدان مصوبه سفر رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۳ است که عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۸۵ آغاز و پس از چندین سال بلاتکلیفی، با روی کار آمدن دولت سیزدهم دوباره فعال شده است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تصریح کرد: در حال حاضر شرایط ذخیره آب در سد اکباتان خوب نیست که با بهره برداری از فاز نخست طرح آبرسانی به همدان، یک هزار و ۲۰۰ لیتر در ثانیه آب به استان انتقال داده میشود.
تیموری تاکید کرد: پنج هزار و ۸۰۰ متقاضی در استان همدان در طرح اقدام ملی مسکن نام نویسی و مبلغ ۴۰ میلیون تومان نیز از هر یک آنها دریافت شده که از این تعداد تنها برای یک هزار و ۸۰۰ متقاضی زمین تخصیص داده شده بود و چهار هزار متقاضی بدون زمین ماندند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گفت: نبود زمین یکی از مشکلات طرح نهضت ملی مسکن در استان بود که با پیگیریهای استاندار ۶۸۰ هکتار به اراضی شهری همدان اضافه شد.
تیموری افزود: این زمین اضافه شده به محدوده شهری همدان مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را دریافت کرده، سند تک برگ دارد و مساحت آن به اندازه شهر تویسرکان است.
وی تصریح کرد: نقشه توسعه شهری در این زمین، متناسب با معماری سنتی همدان طراحی و در کمیسیون (ماده پنج) با حضور استاندار و اعضای کمیسیون به تصویب رسیده است.
تیموری گفت: ۸۴ هکتار از این زمین، نقشه اجرایی دارد که در فاز نخست هفت هزار واحد مسکونی در آن مستقر میشود و در فاز ۲ و سه نیز ۱۴ هزار واحد مسکونی ساخته میشود.
وی تصریح کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن یک زمین جدید به مساحت ۱۱ هکتار در محدوده شهرک شهید بهشتی و حصار حاج شمس علی، شناسایی شده و طی چند روز آینده عملیات اجرایی ساخت یک هزار واحد مسکونی در آن آغاز میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تاکید کرد: علاوه بر شهر همدان، کار اجرایی طرح نهضت ملی مسکن در همه شهرهای استان به خوبی پیش میرود و برای همه شهرها زمین و نقشه پروانه تامین شده است.
وی گفت: برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن و ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در استان همدان، نزدیک به یک هزار و ۳۰۰ هکتار زمین در سطح استان اختصاص یافته است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان تصریح کرد: باید به سرعت کارهای صدور پروانه و مجوز ساخت طرح نهضت ملی مسکن در استان پیگیری شود و هر چه زودتر این واحدها بهره برداری و در اختیار متقاضیان قرار گیرد.