مشکلات صنعت طیور خراسان جنوبی با همکاری دستگاههای متولی حل میشود.
اشرفی گفت: تولید کننده باید با مدیریت درست، به سود آوری از طریق بالا بردن بهره وری دست پیدا کند.
وی با اشاره به این که دغدغه مرغداران استان در سطح ملی در حال بررسی است، متذکر شد: در تعیین قیمت مرغ باید بین تولید کننده و مصرف کننده، تعادل وجود داشته باشد، لذا نرخی باید مصوب گردد که امکان خرید را از خریدار سلب نکند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر این که قیمت مرغ در فروشگاههای زنجیرهای عرضه مستقیم با خرده فروشی باید تفاوت داشته باشد، گفت: وقتی بیان میشود عرضه مرغ به قیمت کشتارگاه باید مرغ به همان قیمت کشتارگاه عرضه شود.
اشرفی با بیان این که کشتارگاههای خراسان جنوبی بر خلاف سایر استانها حق العمل کار کشتار نیستند، گفت: در دیگر استان ها، تولید کننده مرغ را به پشتیبانی امور دام یا به کشتارگاه عرضه مینماید، اما در خراسان جنوبی، کشتارگاه مرغ را مستقیم از مرغدار میخرد و چرخه توزیع را نیز در اختیار دارد.
وی گفت: کشتارگاهها وقتی مرغ را خریداری میکنند، بخشی از آن را به پشتیبانی امور دام و بخشی را به استانهای همجوار همچون سیستان و بلوچستان و کرمان عرضه میکنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به مشکل سردخانههای استان، گفت: کمیته پشتیبانی امور دام میبایست جهت رفع این مشکلات، ظرف ۲۴ ساعت، نسبت به استقرار ژنراتور اقدام نماید.
اشرفی با ذکر این نکته که دولت قطعی برق را به استانها واگذار کرده، گفت: سردخانهها از صنایعی هستند که از قطعی برق مستثنی شده اند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در زمینه پرداخت مطالبه گندم کاران و پرداخت ۸۰ درصد این مطالبات در مدت زمان کوتاه، گفت: این مدل پیگیری باید در خصوص مبلغ طلب ۳۰ میلیاردتومانی کشتارگاههای استان از پشتیبانی امور دام نیز انجام شود.