خانوادههای دارای فرزندان بین پنج تا ۱۲ سال لازم است هر ۶ ماه تا یک سال برای کنترل دندانهای دایمی کودکان خود که با دندان شیری اشتباه گرفته میشود به پزشک مراجعه کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، یک دندان پزشک و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: یکی از مشکلات در زمینه تغذیه، که در رشد فک و صورت و حتی سلامت مجرای گوارش کودک، تا پایان عمر تاثیر گذار است، نداشتن امکان جویدن غذا به دلیل نبود دندانهای اصلی جویدنی است.
دکتر علیرضا علیدادی افزود: یکی از دندانهای اصلی جویدن، دندان ۶ سالگی یا دندان شماره ۶ است که در سن ۶ سالگی همزمان با رشد مغزی فرد در دهان رویش پیدا میکند تا فرد بتواند تا مقطع تکمیل رشد، غذا را به خوبی بجود.
علیدادی ادامه داد: والدین با تصور شیری بودن این دندان توجه کافی به آن نمیکنند در نتیجه دندان شماره ۶ که دندان دایمی است و ۵۰ درصد جویدن فرد را دندانهای شماره ۶ (سه عدد فک بالا و ۲ عدد فک پایین) تحمل میکنند به سرعت پوسیده میشوند.
این دندانپزشک گفت: از آنجا که کودکان از عادات غذایی بدی برخوردارند و مواد غذایی متعدد و پرتکراری را مصرف میکنند در نتیجه دندانهای آنها تخریب زودهنگام دارد.
بیشتر بخوانید: ارائه خدمات دندانپزشکی رایگان در مناطق محروم بهبهان
وی توصیه کرد: خانوادهها به وضعیت کنترل بهداشت دهان کودک توجه کنند تا در صورت بروز مشکل با روشهای ساده درمان شده و از مشکلات پیچیده و گوارشی جلوگیری به عمل آید.