به مناسبت هفته ملی مهارت مدیرکل و جمعی از روسای واحدهای ستادی و مراکز فنی و حرفهای گیلان با نماینده، ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت دیدار کردند.
آیت الله رسول فلاحتی با اشاره به معضل بیکاری جوانان در کشور گفت: سازمان فنی و حرفهای ظرفیتی ارزشمند برای آموزش جوانان و راهنمایی آنها برای جذب در بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی در ادامه با بیان اینکه نگاه خانوادهها باید به مدرک گرایی فرزندانشان تغییر کند گفت: کسب حداقل یک مهارت مورد نیاز بازار کار برای جوانان ضروریست.
نماینده ولی فقیه در گیلان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری بنام تولید، اشتغال آفرین و دانش بنیان تصریح کرد : مراکز آموزش فنی و حرفهای استان میتواند با بهره گیری از شرکتهای ایده پرداز دانش بنیان و نیاز سنجی آموزشهای مهارتی مورد نیاز استان ازجمله تولید محصولات کشاورزی شرایط را برای آموزش جوانان علاقمند و جویای کار فراهم کنند.
وی تاکید کرد: زنان روستایی میتوانند با شرکت در دورههای فنی و حرفه ای، مهارتهای حرفهای خود را درکشاورزی ارتقاء داده و در ایجاد درآمد و کمک به وضعیت اقتصادی خانواده سهیم باشند.
کاظم پور نصیری در ادامه افزود: در حال حاضر ۴۵۰ حرفه آموزشی در گیلان تدریس میشود که نیاز حدود ۶۰ درصد را پوشش میدهد.
وی تصریح کرد : پارسال ۵۵ هزار نفر ، گواهی نامه مهارت آموزی بین المللی دریافت کردند.
مدیرکل فنی و حرفهای گیلان در ادامه گفت: هم اکنون ۲۲ مرکز دولتی و هزار و ۱۰۰ آموزشگاه آزاد تحت پوشش فنی و حرفهای هستند و ۱۸ گروه آموزشی از سربازان تا زنان سرپرست خانوار تحت حمایت فنی و حرفهای برای کسب مهارت هستند