امسال ۵۱ میلیارد و ششصد میلیون تومان اعتبار برای اجرای طرحهای عمرانی باشت اختصاص یافته است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه و بویراحمد در این جلسه گفت: از مجموع ۵۱ میلیارد و ششصد میلیون تومان اعتبار اختصاص یافته به باشت ۱۷ میلیارد تومان آن از محل استانی، حدود ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات نفت، و ۲۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از محل اعتبارات ردیف متوازن تامین شده است.
علی شهابی نسب افزود: این اعتبارات بین ۱۰۸ طرح عمرانی وخدماتی توزیع میشود و طرحهای نیمه تمام و با پیشرفت بالای ۷۰ درصد در اولویت اختصاص بودجه امسال قرار دارند.
وی ادامه داد: اعتبارات عمرانی استان کهگیلویه و بویراحمد در سال مالی ۱۴۰۲_۱۴۰۱ بیش از ۲۸ درصد افزایش یافته در حالی که این میزان در باشت ۳۴ درصد است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه باشت یکی از شهرستانهای محروم کهگیلویه و بویراحمد است گفت: اعتبارات اختصاص یافته به طرحهای عمرانی این شهرستان از محل متوازن و دو سوم درآمد نفت امسال افزایش یافت.
شهابی نسب اضافه کرد: طرح تامین آب اراضی کشاورزی امامزاده جعفر و خان احمد یکی از طرحهای مهم ملی و مشترک بین شهرستانهای گچساران و باشت است.
وی بیان کرد: ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار امسال برای طرح تامین آب اراضی کشاورزی دشت امامزاده جعفر و خان احمد در نظر گرفته شد که از این میزان ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان باشت هزینه میشود.
شهابی نسب گفت: همچنین بیش از ۲۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات متوازن ملی برای این طرح در نظر گرفته شده است.
شهابی نسب طرح چهاربانده کردن جاده گچساران - بابامیدان را یکی دیگر از طرحهای ملی در دست اجرا در شهرستانهای گچساران و باشت اعلام کرد و گفت: ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار برای این طرح ملی در سال مالی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است.
رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی کهگیلویه وبویر احمد گفت: بیش از ۱۵ میلیارد ریال نیز برای طرح فاضلاب باشت در نظر گرفته شد.
وی از اعتبار پنج هزارو ۴۱۰ میلیارد ریالی از محل محرومیت زدایی برای استان کهگیلویه و بویراحمد خبر داد و افزود: از این میزان اعتبارات به زودی سهم شهرستان باشت نیز اختصاص خواهد یافت.
فرماندار باشت نیز در این نشست با بیان اینکه برخی ادارات در ساختمان مسکونی مستاجر هستند گفت: عملیات اجرایی طرح مجتمع اداری شهر باشت سال ۹۰ آغاز شده، ولی تاکنون به دلیل کمبود اعتبارات تکمیل نشده است.
نادر گرامی افزود: بیش از ۹۰ میلیارد ریال اعتبار برای تکمیل این طرح عمرانی نیاز است.
وی بیان کرد: برخی از دستگاههای اجرایی این شهرستان برای برنامههای فرهنگی نیاز به اعتبارات دارند که این خود به معضلی تبدیل شده است.
گرامی با بیان اینکه در سال مالی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ برای تکمیل اماکن متبرکه و سالنهای ورزشی این شهرستان اعتبارات مناسبی اختصاص یافت گفت: برای ساخت کانالهای تامین آب کشاورزی نیاز به اعتبارات است.
نادر گرامی با بیان اینکه شهرستان باشت برای اجرای برنامههای فرهنگی اعتبار کافی ندارد افزود: برخی مسئولان ادارات از جیب شخصی خود به برنامههای فرهنگی کمک میکنند.
نماینده گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی هم در این نشست گفت: تکمیل طرحهای نیمه تمام در اولویت کاری دستگاههای اجرایی این شهرستان باشد.
سید ناصر حسینی پور با تاکید بر اینکه مدیران پاسخگوی برگشت اعتبارات طرح های باشت باشند گفت: مدیران باید از ظرفیت بودجه و اعتبارات در سال ۱۴۰۱ استفاده کنند.
وی از کمیته برنامه ریزی و توسعه شهرستان خواست هر چهار ماه یکبار اقدامات مدیران برای تخصیص اعتبارات را رصد و افرادی که کوتاهی کردند را شناسایی کنند.
حسینی گفت: دستگاههای اجرایی نسبت به تخصیص اعتبارات در سال جاری تلاش کنند و فرمانداری این شهرستان نیز میبایست عملکرد حوزه مدیریتی شهرستان را به طور مستمر ارزیابی کند.
وی اضافه کرد: تکمیل طرحهای ورزشی نیمه تمام و توسعه زیر ساختهای شهری در اولویت اعتبارات امسال قرار گیرد.
حجت الاسلام گنجهای امام جمعه باشت هم با انتقاد از نیمه کاره بودن مصلی شهر باشت به دلیل کمبود کمبود اعتبارات گفت: به دلیل نبود مکان مناسب مصلی امام خمینی (ره) باشت به همین صورت استفاده میشود و از مسئولان خواستار رسیدگی به این مصلی هستیم.
دادستان عمومی باشت گفت: برخی از طرحهای عمرانی این شهرستان دارای معارضات اجتماعی است که باید در اسرع وقت برطرف شود.
سید علی رجایی منفرد افزود: قبل از شروع عملیات اجرایی طرحهای عمرانی این شهرستان باید معارضات برطرف شود و مجوزهای لازم صادر شود.
وی ادامه داد: عملیات اجرایی برخی از طرحهای عمرانی این شهرستان کند است و میطلبد متولیان امر در این زمینه نظارت بیشتری داشته باشند.