رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی گفت: یکی از راههای اصلی مبارزه با آسیبهای اجتماعی توجه به ورزش دانشآموزی است.
وی گفت: توجه به ورزش دانش آموزی به نوعی توجه به مسائل اجتماعی و نشاط جامعه است، این نشاط و تحرک در ورزش دانش آموزی، چون در سن رشد و پایه اتفاق میافتد در ارتقائ سلامت نسل آینده کشور تاثیرگذار خواهد بود.
رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی در ادامه گفت: امروزه کم تحرکی یکی از تهدیدهایی است که در جامعه ایران و جهان وجود دارد و عامل بیماریهای غیر واگیر همچون دیابت، فشارخون، مشکلات قلبی و عروقی است، این مشکل عوارض سختی را برای جامعه به همراه دارد به نحوی که حتی نیروی کار ما زمانی که به اوج پختگی در ارائه خدمات میرسد و میتواند به کشور کمک کند به علت کم تحرکی در سنین پایه و میانسالی دچار مشکلات جسمانی فراوانی میشود و فرد از چرخه تولید، کار و خدمت به جامعه خارج خواهد شد.
بابویی افزود: توجه به توسعه ورزش دانش آموزی اثر مستقیم روی کاهش آسیبهای اجتماعی دارد، یکی از مخاطبان اصلی تهاجم فرهنگی، دانشآموزان هستند و یکی از ابزارهایی که میتواند موثر باشد در مدیریت این موضوع و کاهش این آسیبها برنامهریزی برای اوقات فراغت دانشآموزان استفاده از ابزار ورزش، مسابقات، جشنوارههای ورزشی است.
این خواسته دانشآموزان در جامعه هم نمود دارد و اثر گذار نیز هست.
اوقات فراغت دانشآموزان را پر میکنیم
رئیس فدراسیون ورزشهای دانشآموزی در پاسخ به این سوال که آیا این نهاد برای اوقات فراغت دانشآموزان در تعطیلات تابستان برنامه ریزی کرده است؟ اظهارداشت: خوشبختانه از ۱۴ فروردین که مدارس بطور رسمی بازگشایی شد و سالنهای ورزشی مجددا بعد از ۲ سال در ایام کرونا در اختیار دانشآموزان قرار گرفت و آنها به محیط ورزشی بازگشتند.
بابویی گفت: امسال برگزاری مسابقات قهرمان کشوری را در ۱۰ رشته ورزشی برای دانش آموزان برنامه ریزی کردهایم، تا مسابقات در مرحله کشوری با حضور تیمهای منتخب استانها برگزار شود، حدود ۱۲ هزار نفر دانشآموز علاقمند و مستعد در رشتههای مختلف و در تیمها حضور پیدا کردند و قرار است امسال در مسابقات کشوری که به میزبانی شهرهای اصفهان، مشهد، تهران، کرج و شهرکرد در ۲ بخش پسران و دختران به مصاف یکدیگر بروند.
رشتههای ورزشی را افزایش میدهیم
وی افزود: امسال مسابقات قهرمانی کشور را در رشتههای شنا، دوو میدانی، شطرنج، تکواندو، ژیمناستیک، جودو، ووشو، کشتی آزاد، کشتی فرنگی و جشنواره بازیهای ابتدایی برگزار خواهیم کرد.
رئیس فدراسیون ورزش مدارس گفت: از سال آینده در رشتههایی مثل والیبال، بسکتبال، هندبال، تنیس روی میز، بدمینتون و چند رشته دیگر را اضافه میکنیم.
بابویی یادآورشد: فدراسیون ورزشهای دانشآموزی تعامل خوبی با بدنه ورزش کشور دارد و از ظرفیت تخصصی و فنی فدراسیونهای ورزشی رشتههای مختلف استفاده میکنیم، کارشناسان و اعضای کمیته استعدادیابی فدراسیونهای مختلف در جریان مسابقات بهترین و با استعدادترین دانش آموزان را شناسایی و به ورزش کشور معرفی میکنند.
وی گفت: بسیاری از والیبالیستها، بسکتبالیستها و کسانی که در رشته فوتبال در سطح ملی فعالیت میکنند در گام نخست توسط معلم مدارس شناسایی شدند و در مراحل بعدی توسط دیگر معلمان ورزش مدارس تربیت و وارد مسابقات دانشآموزی شدند و امروز برای کشور افتخارآفرینی میکنند.
با مسابقه، دانشآموزان را به ورزش ترغیب میکنیم
رئیس فدراسیون ورزش دانشآموزی افزود: از آنجا که دانشآموزان علاقه درونی به شرکت در رویدادهای ورزشی دارند، با برگزاری مسابقات و جشنوارهها عامل انگیزش بخشی برای بازگرداندن آنها به محیط ورزش هستیم، اگر به خوبی مسابقات را ساماندهی کنیم دانشآموزان علاقمند میشوند که هر چه سریعتر به محیط مسابقه و ورزش بازگردند، چون آنها ۲ سال از مدرسه دور بودند.
بابوئی گفت: در روزهای کرونایی به علت تعطیلی مدارس و اماکن ورزشی تحرک دانشآموزان به شدت کاهش پیدا کرده بود و افزایش وزن را برای آنها همراه داشت، به همین سبب بی درنگ پس از بازگشایی مدارس برای بازگشت حرکت در بین دانشآموزان، سلامت آنها و جبران بخشی از اضافه وزنشان در ۱۰ رشته ورزشی مسابقات را راهاندازی کردیم تا براساس علاقمندیشان در مسابقات رشتههای مختلف حاضر شوند.
وی افزود: این مسابقات و حضور دانشآموزان باید ادامه داشته باشد، امیدوارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت اعتبارات خوبی را برای توسعه مسابقات دانش آموزی به این حوزه تخصیص دهند و بخشی از کم تحرکی دانش آموزان را کاهش و در آینده برطرف کنند.