بخش خصوصی فعال در حوزه کشاورزی به عنوان پیشران اقتصاد الگوهای جدیدی را در اختیار مردم بومی مناطق قرار میدهد و آنها را به سمت روشهای نوین سوق میدهد که این امر منجر به تامین نیاز منطقه و بازار صادراتی میشود.
ساداتی نژاددر حاشیه بازدید از طرح توسعه نخیلات تجاری استان سیستان و بلوچستان در شهرستان میرجاوه، افزود بخش خصوصی موتور توسعه حوزه کشاورزی است و به منظور توسعه نخلستان با ارقام تجاری خرما و باغات میوههای گرمسیری آماده حمایت از فعالان اقتصادی در سیستان و بلوچستان هستیم.
ساداتی نژاد از حمایت وزارت جهاد کشاورزی از توسعه باغات مدرن کشاورزی خبر داد و افزود: اقتصادیترین اقدام در حوزه کشاورزی کشور به دلیل شرایط دمایی مطلوب باغداری است که مورد غفلت واقع شده است.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: همچنین ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در حال سرمایهگذاری در پرورش شتر در سیستان و بلوچستان است و این پروژه به همراه توسعه نخلستانهای تجاری پروژههای پیشران و مهم استان به شمار میروند که در اقتصاد دخیل هستند.
وزیر جهاد کشاورزی در سفر به سیستان و بلوچستان همچنین از مراکز قرنطینه گیاهی این استان بازدید کرد.
سیستان و بلوچستان در مرزهای آبی و خاکی با ۳ کشور افغانستان، پاکستان و مرز آبی با عمان هم مرز است. این استان دارای ۷ مرکز قرنطینه گیاهی میباشد که ۲ مرز (گمشاد و میلک با افغانستان) ۴ مرکز (میرجاوه، کوهک سراوان، پیشین راسک و ریمدان دشتیاری با پاکستان) و مرکز دریایی چابهار منطقه آزاد با کشور است.
مرکز قرنطینه گیاهی میرجاوه یکی از ۳ مرکز قدیمی کشور است که بیش از نیم قرن قدمت داشته و از دهه ۴۰ تا کنون فعالیت آن ادامه داشته است.