معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در نشست هماندیشی با ناشران حوزه دین گفت: عمده هزینه ناشران باید در حوزه محتوا و آمادهسازی کتاب برای انتشار باشد.
وی افزود: در حوزه تولید و ترویج محتوا نیاز به تلاش بیشتری داریم؛ کاغذ، بیمه و ویترین نمیتواند بر محتوا و ترویج خوب غلبه کند.
آقای احمدوند گفت: خرید کتاب وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از ناشران حمایت نیست، بلکه تضعیف بیتالمال و دور زدن مخاطب و بازار است.
وی افزود: باید به سمت ترویج آثار خوب و خرید از طرف مخاطب برویم و این چرخه را بهدرستی مدیریت کنیم تا کتاب خوب بهدست مخاطب برسد.
احمدوند گفت: کاغذ به اندازه نیاز کشور و حتی بیش از آن در اسکلهها و بازار موجود است و قیمت آن گران نیست.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نشر کشور مجبور است خود را با دو پدیده قیمت واقعی بازار کاغذ و تلاش جمعی برای تولید داخلی منطبق کند؛ باید تولید داخل را به حجمی برسانیم که نیاز کشور تأمین شود.
وی گفت: کارخانه زاگرس فارس با پیشرفت ۷۸ درصدی بر مبنای کاغذ بازیافتی تا یک سال آینده راهاندازی میشود. این کارخانه در سال اول حدود ۲۰ هزار تن تولید خواهد داشت و بخشی از نیاز کشور را برآورده خواهد کرد.
مدیرکل دفتر توسعه کتاب و کتابخوانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در این نشست، درباره روند بررسی کتاب در این دفتر گفت: ملاک و معیار بررسی کتاب، قانون (مصوبه اصلاحی سال ۱۳۸۹ شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه جلسه ۶۶۰) است که مولفان، نویسندگان، پدیدآورندگانی که با ناشران همکاری میکنند میتوانند به آن مراجعه کنند.
نشست هماندیشی مسئولان امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با ناشران حوزه دین استان قم در تالار فرهنگ و هنر قم برگزار شد.