نخستین شبکه برق کابلی ۴۰۰ کیلو ولت کشور در مشهد در حال ساخت است که به هسته مرکزی این شهر واقع در اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) منتقل میشود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی،مدیر عامل شرکت برق منطقهای خراسان در بازدید مدیر کل بازرسی استان از طرحهای در حال اجرای این شرکت در مشهد افزود: به علت محدودیتهای موجود و رعایت مبلمان شهری، کابل فشار قوی ۴۰۰ کیلوولت در عمق ۱۷ متری زمین برای تامین برق پست ۴۰۰ امام رضا (ع) در حال ساخت است.
حسین محمودی همچنین به بیان جزییات مربوط به طرحهای احداث تونلهای انرژی در شهر مشهد و همچنین سایر برنامه های توسعهای شرکت برق منطقه ای خراسان برای بهبود خدماترسانی به شهروندان پرداخت.
مدیر کل بازرسی خراسان رضوی نیز در این بازدید گفت: در این بازدید از نزدیک شاهد تلاش مستمر کارکنان شرکت برق منطقهای خراسان برای تداوم خدماترسانی به مردم بودیم و در راستای پیشبرد بهتر امور در تسهیل مسایل مربوط به این مجموعه تلاش میشود.
حجت الاسلام موسی فتوحی با اشاره به پروژه تونل انرژی در مشهد افزود: هم اینک برای احداث هر کیلومتر تونل انرژی ۳۵ میلیارد تومان هزینه میشود، تاکنون ۲۵ کیلومتر از این تونلها در شهر مشهد احداث شده است که این اقدامات با هدف تداوم برق رسانی به شهروندان شایسته تقدیر است.
او گفت: این موضوع نشان میدهد حاکمیت به فکر مردم است و برای آنان تلاش میکند، بنابراین همه باید به توسعه کشور کمک کنیم، فعالیتهای زیادی برای احداث پروژههای صنعت برق خراسان در حال انجام است که هزینه زیادی هم در بر دارد.
شرکت برق منطقه ای خراسان وظیفه تامین برق استانهای خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی را برعهده دارد و ظرفیت نصب شده نیروگاههای خراسان پنج هزار و ۶۲۳ مگاوات و تولید سالانه برق آنها ۲۱ هزار و ۴۰۰ میلیون کیلووات ساعت است.
طول خطوط شبکه برق منطقه خراسان، ۱۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر مدار است که از این میزان سه هزار کیلومتر مدار خطوط انتقال و ۹ هزار و ۲۰۰ کیلومترمدار خطوط فوق توزیع است.
استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی تا پایان تابستان با هزار و ۳۰۰ مگاوات کمبود برق رو به رو خواهند بود و نیاز مصرف همزمان استان های خراسان در لحظه اوجگیری بار، چهار هزار و ۸۱۲ مگاوات و در حالت عادی سه هزار و ۱۶۰ مگاوات است.