بیش از یک صد هزار نفر در انگلیس قربانی برده داری مدرن هستند.
پلیس لندن گفته است تحقیقاتی را در مورد افشاگریهای مو مبنی بر اینکه به صورت قاچاقی وارد انگلیس شده، آغاز کرده است. تخمین زده میشود که بیش از ۴۰ میلیون نفر در جهان به عنوان برده یا تحت شرایط اجباری کار میکنند.
در انگلیس، سالانه هزاران مورد گزارش میشود و مقامات این کشور تخمین میزنند که بیش از یکصد هزار نفر در این کشور قربانی برده داری هستند.
آلبانی، ویتنام و انگلیس در سال ۲۰۲۱ پیشتاز برده داری بوده اند.
برده داری مدرن در انگلیس اشکال مختلفی دارد و شامل استثمار جنسی، بردگی خانگی یا کار اجباری میشود. اوایل ژوئیه، رسانههای انگلیسی پرونده جوزفین وونگ، کارگر زن خانگی مهاجر را مطرح کردند که از خالد بصفر، دیپلمات سعودی در انگلیس به دستگاه قضایی انگلیس شکایت کرد و گفت که در خانه بازداشت شده است.
بر اساس تحقیقات صورت گرفته نوع رفتار با وونگ، نوعی بردگی مدرن بود. دادگاه عالی انگلیس حکم داده است که دیپلماتها نمیتوانند در استثمار کارگران از مصونیت دیپلماتیک بهرمند شوند.
مو فرح در مستندی که ۱۳ ژوئیه از بی بی سی پخش شد، درباره نحوه قاچاقش از سومالی به انگلیس، در حالی که تنها ۹ سال داشت و مجبور به بردگی خانگی شد، جهان را شوکه کرد. وی میگوید: نامم حسین عبدی کاهین است و یک زوج انگلیسی با او بدرفتاری کردند و آلن واتکینسون، معلم تربیت بدنی مدرسه، او را نجات داده است.