بیش از ۹ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان بهزیستی در قوچان اعطا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضویرئیس اداره بهزیستی قوچان گفت : اعطای ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغال به مددجویان تحت پوشش این شهرستان
ربابه خلیلآبادی با اشاره به فعالیت ۲ مرکز اقامتی ترک اعتیاد در این شهرستان افزود: قسمتی از آسیبها در سطح شهر به معتادان متجاهر برمیگردد که اقدام به تکدی گری، اشاعه اعتیاد، راهاندازی پاتوق و سلب امنیت از مردم میکنند و این موجب شد کمپ اجباری ترک اعتیاد ماده ۱۶ تبصره ۲ از اواخر سال ۹۹ در قوچان شروع به کار کند.
وی بابیان اینکه ظرفیت این مرکز بهصورت اسمی ۲۰۰ نفر است، افزود: بر اساس آمارهای اعلامی از سوی نیروی انتظامی طی ۴ ماه اول راهاندازی این کمپ در قوچان میزان جرائم خرد حدود ۲۵ درصد کاهش داشته است و در حال حاضر روند پذیرش معتادان متجاهر فاقد خانواده و سرپرست در کمپ ماده ۱۶ ادامه دارد.
رئیس اداره بهزیستی قوچان با اشاره به این موضوع که یک مرکز اقامتی ترک اعتیاد ماده ۱۵ با ظرفیت ۳۰ نفر هم در این شهرستان فعال است، تصریح کرد: هر جا احساس شود در مرکز ترک اعتیادی خطری متوجه مددجو بوده و آنها را تهدید میکند بهصورت جدی بهزیستی وارد عمل میشود که در حال حاضر مرکز ماده ۱۵ این شهرستان به دلیل برخی شبهات به وجود آمده موقتاً تعطیلشده است.
خلیلآبادی با تأکید بر اینکه باید در مراکز ترک اعتیاد امنیت مددجو مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: این مرکز خودمعرف بوده یا خانوادهها اقدام به معرفی میکنند که در حال حاضر تعدادی از مددجویان با طی کردن دوره درمان اولیه و سمزدایی، به خانوادهها تحویل و مابقی نیز بهصورت موقت به مرکز دیگر تحویل دادهشدهاند تا به اعتراضیه مسئول این مرکز رسیدگی و شبهات طرح شده موردبررسی قرار بگیرد.
رئیس اداره بهزیستی قوچان بابیان اینکه از جمعیت ۱۸۰ هزارنفری قوچان حدود ۳.۲ درصد تحت عناوینی همچون زنان بیسرپرست ومعلولان تحت پوشش بهزیستی قرار دارند، گفت: تعداد پروندههای ثبتشده در سامانه بهزیستی به ۷ هزار و ۲۱۵ پرونده میرسد که از این تعداد ۳ هزار و ۹۸۲ پرونده در حوزه توانبخشی فعال است و یک هزار و ۳۹۸ پرونده به حوزه اجتماعی اختصاص دارد.
رئیس اداره بهزیستی قوچان یادآور شد:۶مرکز مثبت زندگی با سیاست محله محوری، شفافیت اقدامات و مددجو محوری در این شهرستان با پهنهبندیهای انجامشده مستقر هستند و تمام فعالیتها برای ۲ هزار و ۵۰۰ پرونده مستمریبگیر را بهصورت الکترونیکی پیگیری میکنند.
وی با اشاره به اینکه ۲ تیم اورژانس اجتماعی این شهرستان به امور آسیب دیدگان در حوزه معلول آزاری، کودکآزاری، همسر آزاری و خودکشی رسیدگی میکنند، ادامه داد: متأسفانه بالاترین آسیب طی یک سال گذشته مسئله کودکآزاری است، اما مجاز به ارائه آمار در این زمینه نیستیم.