پیوند امامت با امت روز تجلی عدل و ارزشهای والای انسانی
دبیر بنیاد بین المللی غدیر، ولایت را بزرگترین حادثه خلقت دانست و پیوند امامت با امت را روز تجلی عدل و ارزشهای والای انسانی عنوان کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اراک؛ دبیر بنیاد بین المللی غدیر در دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع) که امروز در دانشگاه اراک برگزار شد؛ ولایت را بزرگترین حادثه خلقت دانست و پیوند امامت با امت را روز تجلی عدل و ارزشهای والا عنوان کرد.
آیت الله صدیقی گستره مفاهیم عدالت را وسیع عنوان کرد و سیره امام علی (ع) را تعریف متفاوتی از مفهوم عدالت در جامعه عنوان کرد.
دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع)
دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع)
دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع)
دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع)
دومین همایش بین المللی عدالت از منظر امیر المومنین (ع)
امام جمعه موقت تهران گفت: جامعهای که در مسیر عدالت قرار گیرد به سلامت به سرمنزل مقصود خواهد رسید و دو بال عدل واحسان در کنار هم مانع بروز ظلم در جامعه و پایمال شدن حقوق عامه مردم میشود.
دبیر بنیاد بین المللی غدیر تحقق عدالت اجتماعی در عصر نوین را با استناد به دیدگاههای امام علی (ع) درباب عدالت شدنی دانست و خود سازی را نخستین گام در راستای برقراری قسط و عدالت در جامعه عنوان کرد.
آیت الله صدیقی عدالت سیاسی، عدالت اقتصادی، عدالت قضایی و عدالت اجتماعی را در حل مشکلات جوامع نوین و خدمت رسانی شایسته به مردم موثر دانست و بر بهره گیری مسولان از دیدگاههای امام علی (ع) تاکید کرد.
نماینده، ولی فقیه در استان هم در این جلسه عدالت را ارزشمندترین، عمیقترین و انسانیترین سرمایه جوامع اسلامی عنوان کرد و گفت: عدالت چشم و چراغ حکومتهای دینی است.
آیت الله دری نجف آبادی افزود: عدل جایگاه ویژهای در فرهنگ اسلامی دارد بزرگترین هدف از نبوت پیامبران اجرای قسط و عدالت در جامعه بوده است.
وی ادامه داد: نمره مسولان ما در اجرای عدالت در جامعه قابل قبول نیست و باید تمام مدیران در سطوح مختلف از نگاه ژرف و سیره امیر المومنین در برقراری عدالت در جامعه بهره ببرند.
دبیر این همایش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت: این همایش با موضوع واکاوی عدالت از منظر امیرالمومنین با همکاری بنیاد بین المللی غدیر و دانشگاه اراک برگزار شد.
بهاری افزود: در طول فراخوان این همایش ۱۴۰ مقاله به دبیرخانه علمی همایش ارسال شد که پس از بررسی و ارزیابی کمیته داوران ۴۵ مقاله برگزیده شد.
وی ادامه داد: در داوری نهایی ۵ مقاله به عنوان مقاله برتر معرفی و از پژوهشگران برگزیده تجلیل شد.
دبیر این همایش هدف از برگزاری آن را معرفی مقالههای بدیع و نوآورانه در حوزه بررسی مفهوم عدالت دانست.