در مراسمی از ۱۹۲ خیّر بیمارستان سرطانی امیر شیراز تجلیل شد.
ایمانیه افزود: در همه دنیا خیران در کنار دولت برای ساخت تجهیز و نگهداری بیمارستانها نقش بی بدیل دارند.
وی با اشاره به اینکه خیران سلامت فارس در دو دهه اخیر دهها میلیارد تومان در ساخت و تجهیز بیمارستانها کمک کرده اند اظهار داشت: زمان آن رسیده که که حضور خیران سلامت در این عرصه سمت و سوی جدیدی به خود بگیرد و این حرکت نیکوکارانه به عرصههای نیازمندتر هدایت شوند.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه ساخت و تجهیز بیمارستانها و مراکز درمانی به تنهایی کافی نیست و باید پشتوانهها هم تقویت شوند ادامه داد: توسعه بیمارستان، ساخت درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی بیمارستان، ساخت اقامتگاه همراه بیمار و راه اندازی بخش سی تی اسکن از جمله نیازهای اساسی فعلی بیمارستان است که اگر خیرین در این راستا همت کنند، دولت هم کمک خواهد کرد.
رئیس بیمارستان انکولوژی امیر هم در این مراسم با بیان اینکه این بیمارستان از سال ۱۳۸۸ با همت بانوی خیر شیراز خانم سعادت ساخته شد افزود: بهره برداری از بخش تریاژ و بخش سی تی اسکن این بیمارستان که با همت خیرین در حال انجام است تا دوماه دیگر به انجام خواهد رسید.
دکتر ورهرام نداشتن اقامتگاه بیمار و پارکینگ را از مشکلات اساسی فعلی بیمارستان امیر بیان کرد و گفت: در حال حاضر هزینههای عمرانی و ۵۰ درصد از هزینههای بیماران اطفال در بیمارستان ۱۴۴ تخت خوابه انکولوژی امیر توسط خیرین و یا موسسات خیریه تامین میشود.
وی افزود: خیران دوسوم هزینههای خرید تجهیزات و بیش از ۵۰ در صد کمک به بیماران را هم برعهده گرفته اند.
در این مراسم قابهای نقاشی کودکان سرطانی بیمارستان انکولوژی امیر به نشانه یادبود و گسترش جامعه خیرین حامی این کودکان به میهمانان تقدیم شد.