سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری گفت: باتوجه به میزان ناباروری در استان، آمادگی داریم با مراکز ناباروری در قالب انعقاد قرارداد، بسته خدمات درمانی ارائه و ۹۰ درصد هزینهها را تقبل کنیم.
وی اضافه کرد: بیمارستان امام علی (ع) استان در سال گذشته بیش از ۲.۵ میلیون نفر مراجعه کننده داشته است که ۱۵ هزار نفر بستری و ۱۰ هزار عمل جراحی در این بیمارستان صورت گرفته است.
فلاحی با اشاره به اینکه این بیمارستان تنها ۷.۵ درصد از تختهای استان را داراست، گفت: با ۱۴۹ تخت فعال بیشتر از ۲۰۰ بیمار بستری کرونایی یعنی ۲۵ درصد از بیماران در سال گذشته در این مرکز زیرپوشش خدمات درمانی قرار گرفتند و نرخ فوت که در کشور ۷ به ثبت رسید در این بیمارستان به ۴.۱ درصد رسید.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری افزود: برای خدماترسانی بهتر سیستم عارضهیابی برای بیماران بستری راهاندازی شده و در طرح ارتباطات مردمی به صورت کشوری نظرسنجی انجام میشود.
وی ادامه داد: بیمارستان امام علی (ع) در بین بیمارستانهای سراسر کشور با ۸۱ درصد رضایتمندی در سال گذشته بالاترین رضایتمندی را کسب کرده است.
فلاحی با اشاره به اینکه ۲۰ پزشک در رشتههای مختلف در سال گذشته جذب شد، اضافه کرد: در ۶ ماهه نخست سال گذشته از نظر بار مراجعات اولین بیمارستان با بیشترین نرخ را دربین بیمارستانهای استان شاهد بودهایم.
وی با اعلام اینکه نارضایتیهای موجود حتما پیگیری میشود، افزود: در سال گذشته در ایام کرونا محدودیتهای ارائه خدمات سرپایی برداشته شد، چرا که بسیاری تقاضاهای القایی اعمال میشد و در رویکرد جدید محدودیتهایی اعمال شد و قرارداد سقف علمی تعیین شده است تا مانع از بینرفتن منابع شود.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه این بیمارستان تنها بیمارستان سبز استان است، ادامه داد: در اینمرکز از سیستم پساب فاضلاب استفاده میشود.
فلاحی اضافه کرد: برای درمان غیرمستقیم با ۵۵۰ مرکز درمانی قرارداد منعقد شده و حاصل این قرارداد ۴.۵ میلیون مراجعه سرپایی و ۴۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه بوده است.
وی با اشاره به ارائه خدمات مناسب برای بیماران دیالیز، تالاسمی، سرطان و برخی دیگر از بیماریهای پرتو درمانی، گفت: باتوجه به میزان ناباروری در استان که از میانگین کشوری ۳ درصد بیشتر است، سازمان تامین اجتماعی آمادگی دارد با مراکز ناباروری در قالب انعقاد قرارداد، بسته خدمات درمانی ارائه کند و ۹۰ درصد هزینهها را تقبل میکند.
سرپرست مدیریت درمان تامین اجتماعی استان گفت: در بحث سرطان سینه و روده بزرگ، طرح غربالگری برای مردان بالای ۵۰ سال و زنان بالای ۳۵ انجام میشود تا با تشخیص به هنگام از عوارض آن جلوگیری شود.
فلاحی جذب و نگهداری پزشک متخصص را در استان مشکل دانست و افزود: با وجود کمبود نیروی متخصص دندانپزشک، درسال گذشته ۸۰ هزار نفر مراجعه خدمات دندانپزشکی ثبت شد.
وی اضافه کرد: خوشبخانه طرح نیمه تمامی در استان وجود ندارد و تنها تجهیز و نوسازی آشپزخانه و رختشورخانه بیمارستان و راهاندازی مرکز دندانپزشکی ریفرال اورژانس با ۵ یا ۶ جراح متخصص در بیمارستان امام علی (ع) و تجهیز ۳ بخش دیگر اعم از بخش زنان و زایمان در برنامهکاری سال جاری قرار دارد.
وی با اشاره به توجه دولت به مناطق محروم گفت: در طی سفر رئیس جمهور به استان ۴ درمانگاه سامان، شلمزار، اردل و بروجن مصوبه دولت را دریافت کردند و درصورت اختصاص زمین عملیات ساخت و تجهیز آنها به سرعت انجام میشود.