استاندار مازندران در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه گفت: مدیران و فرمانداران برای جذب سرمایهگذار برنامه داشته باشند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، حسینی پور در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان گفت: مدیران و فرمانداران برای جذب سرمایهگذار برنامه داشته باشند؛ هر فرماندار موظف است ماهی یک سرمایه گزار معرفی کند چرا که بیشتر سرمایه داران کشور در مازندران ویلا دارند این افراد باید در استان سرمایهگذاری کنند.
استاندار مازندران به اولویتهای اعتباری در پروژههای عمرانی اشاره کرد و گفت: با بودجهای که دولت اختصاص داده است نمیتوان به رشد ۸ درصدی رسید لازم است بخش خصوصی وارد میدان شود.
وی ضمن گلهمندی مبنی بر اینکه سرمایهگذاران در مازندران از طولانی شدن روال اداری در این روند ناراحت هستند، اظهار کرد: مدیران نباید به دنبال گیر دادن باشند؛ مشکلات در استان باید حل شود این در حالی است که سرمایهگذاری که قصد وارد کردن ۷میلیارد دلار را در استان دارد یکسال معطل مانده است.
حسینیپور با بیان اینکه پروژههای جدید هم با جذب سرمایهگذار محقق میشود، افزود: اگر پروژه جدید در استان نداشته باشیم مازندران پویا نمیشود و اگر پروژههای نیمه تمام با این اعتبارات به سرانجام نمیرسد باید به دنبال سرمایهگذار باشیم.
وی در خصوص اعتبارات سفر ریاست جمهوری در مازندران یادآور شد: بخشی از اعتبارات مصوبات سفر محقق شد، لازم است در هر دستگاهی یک نفر پیگیر جذب اعتبارات باشد و اولویت فرایند کار در استان را جذب حداکثری اعتبارات ملی دانست.
رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی استان نیز در توزیع منابع اعتباری هزینهای و عمرانی استان، گفت: درآمد سال گذشته ۴ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان و درآمد امسال ۷ هزار و ۱۵۰ میلیارد تومان بوده است که نسبت به بودجه سال گذشته ۸۰ درصد افزایش داشت.
فرجالله فتحالله پور گفت: از مجموع اعتبارات عمرانی سال گذشته ۴۹ درصد تخصیص داده شد.
او اعتبار مصوب پروژههای عمرانی در سال ۱۴۰۱ را ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: ۳ هزار پروژه نیمه تمام در مازندران داریم که برنامه ریزی برای پروژه جدید مقرون بصرفه نیست.
فتحالله پور توجه به پروژههای دانش بنیان را برای رشد اقتصادی استان موثر دانست و گفت: مشکل جدی جذب اعتبار در پروژههای عمرانی استان تاخیر در موافقت نامهها است.
رئیس سازمان مدیریت برنامه ریزی مازندران یادآور شد: ۱۹۵ میلیارد تومان از ۳ درصد نفت خام در استان است که ۵۰ درصد آن باید به مناطق محروم اختصاص داده شود.
مازندران در رتبه پبنجم اختصاص بودجه در میان استانهای کشور قرار دارد.
گزارش از بنیامین مرشدی