معاون درمان سازمان تامین اجتماعی پیرامون آخرین وضعیت تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد گفت: عقب افتادگیهایی در این زمینه داریم.
وی درباره میزان آمادگی مراکز درمانی تامین اجتماعی برای پذیرش بیماران کرونایی با توجه به افزایش آمار مبتلایان طی چند روز اخیر اظهار کرد: این آمادگی وجود دارد، البته افزایش اندکی در میزان مراجعه حضوری و به ندرت بستری را در بیمارستانها شاهد بودهایم.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی افزود: هرچند میزان این افزایش، اندک است، اما به طور واضح در مراکز درمانی کشور و تامین اجتماعی مشهود است.
مهدی اسلامی با اشاره به افتتاح ۱۹ پروژه درمانی جدید در کشور در هفته تامین اجتماعی گفت: اقدامات خوبی صورت گرفته و در همین مدت، مراکزی در مناطق محروم افتتاح شده است. علاوه براین روی نوع اداره درمان مراکز مطالعه میکنیم و درصددیم بیمارستانهای هیئت مدیرهای تقویت شده و با قدرت بیشتری در خدمت ستاد درمان و خدمات رسانی بهتر به مردم باشند.
وی درباره یکسانسازی کدینگ دارویی در نسخهنویسی الکترونیک نیز گفت: نسخهنویسی و نسخهپیچی فعلا بر اساس ژنریک دارویی انجام میشود تا تغییر کدینگ با هماهنگی بیمهگرهای پایه از جمله تامین اجتماعی، بیمه سلامت و تامین اجتماعی نیروهای مسلح و به طور همزمان انجام شود. مطالعات فشردهای در این خصوص در حال انجام است.
معاون درمان سازمان تامین اجتماعی در خاتمه پیرامون آخرین وضعیت تسویه مطالبات مراکز درمانی طرف قرارداد اظهار کرد: عقب افتادگیهایی در این زمینه داریم. در پرداخت اسناد کاغذی مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی از آبان سال گذشته به این سو، بدهی و معوقه به مراکز داریم، اما پرداخت نسخ الکترونیک بهروز و تا اردیبهشت تسویه شده است.