در آستانه عید غدیر و با مشارکت خیران و خادمان آستان قدس رضوی، سفرههای پذیرایی از زائران حرم مطهر رضوی در دهه ولایت گسترده میشود.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی در خصوص جزئیات این برنامه گفت: طبخ روزانه ۳ هزار پرس غذای متبرک ویژه پذیرایی از زائران این بارگاه ملکوتی در صحن امام حسن مجتبی (ع) از پنجشنبه، ۲۳ تیر آغاز شده است.
امین بهنام افزود: پذیرایی از زائران از شب ولادت باسعادت امام هادی (ع) در وعده شام آغاز شده و به مدت ۵ شب تا شامگاه دوشنبه، ۲۷ تیر مقارن با عید غدیرخم در این صحن ادامه خواهد داشت.
وی با بیان اینکه کارت دعوت ویژه برنامه دهه ولایت توسط خادمان هر روز در ساعات مختلف بین زائران در صحن و سرای رضوی توزیع میشود، گفت: پیشبینی میشود در مجموع ۱۵ هزار نفر از ارادتمندان خاندان عصمت و طهارت (ع) مهمان خوان پربرکت حضرت رضا (ع) در این ایام مبارک شوند.
معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی با تأکید بر اینکه میزان توزیع غذای متبرک در مهمانسراهای حرم مطهر رضوی نیز در دهه ولایت افزایش یافته است، اضافه کرد: از ۱۹ همزمان با عید قربان و آغاز دهه ولایت نیز روزانه ۲ هزار پرس غذای متبرک برای توزیع در حاشیه شهر مشهد و مناطق محروم شهرستانهای خراسان رضوی در مهمانسرای حضرت رضا (ع) طبخ میشود که این طرح تا پایان این دهه پربرکت ادامه خواهد داشت.