رئیس شورای فرهنگ عمومی کشور از آغاز به کار نخستین تلویزیون اینترنتی مد و لباس فجر خبر داد و گفت: کشف استعداد از مهمترین رویکردهای یازدهمین جشنواره مد و لباس فجر بود.
وی اضافه کرد: رویکرد دوم این جشنواره مردمی بودن و مردمی شدن بود، تندیسها یا طاووس زرین جشنواره که امروز ارائه میشود، نشانه تمرکززدایی است، از ۱۰ رشته دریافت کننده جایزه نفرات اول ۶ رشته از استانهای مختلف کشور هستند، این جشنواره به نوعی به عنوان کانون فرهنگ و هنر مطرح است.
رئیس کارگروه مد و لباس فجر گفت: کمیته فرهنگی جشنواره ساعتها برنامه فرهنگی طراحی و تولید کرده است، حضور گروههای موسیقی خراسانی در این آیین و توجه به فرهنگ کهن ایران، اثبات سواد پوشاک و وقار و عفاف هفت هزار ساله ایران است.
امامی تصریح کرد: در طول برگزاری جشنواره، کمیته آموزشی این رویداد، بیش از ۷۶ کارگاه برگزار کرد، کمیته رسانهای جشنواره در طول این رویداد از تلویزیون اینترنتی حریر رونمایی کرد و از امروز شاهد حضور رسانه تخصصی مد و لباس هستیم.
وی تاکید کرد: رویکرد چهارم جشنواره نخبه گرایی و استعدادگرایی بود، ما دو راه داریم یا باید به پیشکسوتان اکتفا کنیم و یا در کنار آنان در پی کشف استعدادهای جدید باشیم. در این دوره جشنواره بیش از ۱۲۰ استعداد جدید کشف شدند که ارزش سرمایه گذاری دارند. ما افتخار میکنیم که با جوانان و دانشجویان کار کنیم.
امامی گفت: مساله مهم بعدی زیرساخت هاست، که افتتاح و رونمایی از سامانه شیما از جمله اقدامات در این جهت بود، نهادهای نظارتی و شهروندان با این سامانه که به سامانه شناسه کالا وصل میشود، میتوانند در جریان جزئیات و اطلاعات تکمیلی نیاز خود، قرار گیرند.
رئیس کارگروه مد و لباس فجر تاکید کرد: جشنوارهای که به درد تولید نخورد تبدیل به ویترین میشود، برای توسعه این بخش و حمایت از تولیدکنندگان در قالب وام ۴ درصد، به تولید کننده آثاری که امروز برگزیده میشوند تسهیلات تولیدی ارائه میشود چراکه فعالان این بخش درگیر مشکلات عدیده از جمله قاچاق هستند، بنابراین صنعت و حوزه فرهنگی باید در کنارهم قرار گیرند، تا شاهد ارتقا و رشد باشند.
وی همچنین از برگزاری نمایشگاه ایران ویژند از ۲ تا ۵ مرداد با محوریت «از فناوری تا صادرات» در مرکز نمایشگاههای بین المللی خبر داد.