معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: این وزارتخانه تلاش می کند تا جایگاهی برای تجمیع و همافزایی فعالیتها در حوزه صحیفه سجادیه ایجاد کند.
وی عنوان کرد: در دولت سیزدهم به دنبال فرهنگ قرآنی حداقلی و سکولار نیستیم و قرآن موسع و حداکثری مد نظر خواهد بود به طوری که این فرهنگ بیبدیل و ناب به شکلی مطلوب در جامعه بروز و ظهور کند.
معاون قرآن و عترت وزیر ارشاد، آسیب جدی این حوزه را بیتوجهی به فرمایش پیامبر اکرم (ص) عنوان کرد که فرمودند «إِنِّی تَارِکٌ فِیکُمُ الثَّقَلَیْنِ مَا إِنْ تَمَسَّکْتُمْ بِهِمَا لَنْ تَضِلُّوا کِتَابَ اللَّهِ وَ عِتْرَتِی أَهْلَ بَیْتِی وَ إِنَّهُمَا لَنْ یَفْتَرِقَا حَتَّى یَرِدَا عَلَیَّ الْحَوْضَ».
معاف افزود: در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همدلی وزیر ارشاد، این نگاه راهبردی جریان دارد که قرآن و عترت در رأس امور این وزارتخانه قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت نیاز به تبلیغ فرهنگ دعا در سطح جامعه، گفت: اهتمام به ترویج صحیفه سجادیه بر همین اساس ضروری به نظر میرسد، ارجاع و توصیه مردم به دعای هفتم صحیفه سجادیه از جانب مقام معظم رهبری در ایام کرونا، امری هوشمندانه و موثر در آن برهه حساس زمانی بود که تنها نمونهای عینی از این ظرفیت عظیم است.
دبیر کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن کریم در ادامه صحیفه سجادیه را مرجعی ناب برای الگوی سبک زندگی و زیست مردم بر شمرد. معاف اضافه کرد: رجوع به این الگو برای آحاد مردم، مدیریت و حاکمیت، ضروری و اجتنابناپذیر است.
وی گفت: در تمام نقاط افرادی هستند که خالصانه به اشاعه فرهنگ صحیفه سجادیه میپردازند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر آن است تا جایگاهی برای تجمیع و همافزایی این فعالیتها ایجاد کند تا بتوان در قالب مجمع، اتحادیه یا انجمن و ... از اساتید و فعالان حوزه صحیفه سجادیه حمایتهای مطلوب و شایسته در راستای اشاعه حداکثری این فرهنگ غنی به عمل آورد.
در این نشست تعدادی از استادان، فعالان و مدیران موسسات به ارائه دیدگاهها، موانع و مشکلات پیش رو و پیشنهادات خود در این حوزه پرداختند.