رئیس جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران : آشپزخانه های مرکزی حجاج ایرانی به صورت مستمر تحت نظر بهداشتی قرار دارد.
وی ادامه داد: پیش تر نظارت غیر متمرکز بود و آشپزی برای زائران در آشپزخانههای مختلف در هتل ها انجام می شد اما چند سال است که آشپزخانههای مرکزی در مکه مکرمه و مدینه منوره مستقر شده است که مسئولیت پخت با ایرانیان است و آشپز ها هم از ایران اعزام میشوند و این آشپزخانهها بهصورت متمرکز تحت نظر بهداشتی ما قرار دارد.
رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه پخت در این آشپزخانههای مرکزی، صنعتی و مکانیزه انجام میشود، اظهار داشت: غذا به وقت، مناسب و گرم در اختیار همه زائران هتلهای محل استقرار قرار میگیرد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه غذا بحث مهمی در تغذیه و بهداشت انسان به شمار میرود، از این رو نظارتهای کافی کارشناسان تغذیه و بهداشت در این آشپزخانهها انجام میشود.
کولیوند تاکید کرد: آشپزخانهها کاملاً صنعتی و مکانیزه فعالیت میکند و هر ساله مسئولان مرکز پزشکی هم از این آشپزخانهها بازدید دارند.
به گفته وی، کارشناسان بهداشتی مرکز پزشکی به طور معمول روزانه یا یک روز در میان از آشپزخانههای مرکزی بازدید و بر آنها نظارت میکنند و کارشناس تغذیه هم در این نظارتها حضور دارد.