جو یکی از سه نهاده دامی اصلی و پر مصرف در خوراک دام و طیور است از این رو تولید و تامین آن اهمیت بسیاری در زنجیره تولید استان و کشور دارد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان شمالی؛ معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی سطح زیر کشت جو آبی
حمیدنامور با اشاره به اینکه سال گذشته بعلت تنش آبی و خشکسالی میزان تولید محصول در استان کاهش چشمگیر داشت افزود: امسال با توجه به شرایط آب و هوایی مناسب و بارندگی و همچنین مبارزه با بیماریهای برگی و علفها هرز تولید جو در استان با ۵۰ درصد افزایش رو برو بوده است.
نامور نیاز سالانه خوراکی دامی استان را ۲۴۰ هزار تن عنوان کرد و گفت:تولید سالانه ۷۶ هزار تن است که مابقی آن بخشی از استانهای همجوار و بخشی از طریق بنادر به صورت واردات تامین میشود.
شهرستان شیروان بیشترین تولید و سطح کشت جُو در استان را دارد.
خراسان شمالی ۳۴۴هزار هکتار اراضی باغی و زراعی و ۸۲هزار بهره بردار دارد ، که سالانه بیش از۲ و نیم میلیون تن انواع محصولات در آن تولید می شود.