عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر لزوم بازنگری و اجرای قانون حجاب تاکید کرد.
وی یکی از مشکلات در حوزه قانونگذاری را نداشتن ضمانت اجرایی آن عنوان کرد و افزود: قانون به تنهایی نمیتواند قابلیت اجرا داشته باشد و به همین جهت قوانین زیادی در کشوروضع میشود که بعنوان تورم قانون یاد میشود و نیاز است که این قوانین یک مرتبه بازنگری شود.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس به موضوع پوشش در جامعه اشاره و تصریح کرد: وقتی قانونی گذاشته میشود باید لوازم اجرایی و زیرساختهای آن هم فراهم شود مانند پوشش. آیا ما در کشورمان لباس ملی داریم؟ پوشش هر کشوری نشان دهنده پرچم آن کشور است.
حجت الاسلام و المسلمین حسین جلالی با بیان اینکه ما ۲۶ دستگاه متولی اجرای قانون عفاف و حجاب در این زمینه داریم گفت: این دستگاهها باید هر ۶ ماه یکبار گزارش عملکردشان را به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه کنند و این شبهه به وجود میآید که شورای عالی فرهنگی باید پیگیر این مسئله شود، اما اجرای آن برعهده وزارت کشور است.
وی با توجه به اینکه بهترین و مناسبترین ابزار اجرای این قانون ابزار فرهنگی است گفت: البته ابزار فرهنگی وقتی عمل میکند که تاثیرگذار باشد. ابزار تنها نمایشگاهها و پوشاک نیست امروز ابزاری که میتواند در تحقق این هدف کمک کند فضای مجازی است و فضای مجازی که ضابطهمند باشد. پس باید یک بازنگری در روند اجرای این قانون در کشور صورت بگیرد و موارد مختلف تاثیرگذار در عدم اجرای این قانون بررسی شود.