معاون وزیر آموزش و پرورش گفت : برای تحقق عدالت آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش ، ۶۰۰ پایگاه تابستانی برای دانشآموزان استثنایی در نظر گرفته شده است .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمید طریفی حسینی گفت: عدالت آموزشی و تربیتی اصل اساسی در آموزش و پرورش استثنایی است و باید برای همه دانشآموزان شرایط آموزش یکسان فراهم شود.
وی افزود: دانشآموز عادی و استثنایی هیچ تفاوتی ندارند. آموزش و پرورش باید مسیر روشنی را برای هر دو گروه مشخص کند و موانع مسیر این دانشآموزان را بردارد.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی اظهار کرد: زمینه شناخت انسان برای خود باید در آموزش و پرورش فراهم شود. فعالیتهای پایگاههای تابستانی مهارت محور است و مفاهیم خودآرایی نیز به دانشآموزان آموزش داده میشود.
حسینی ایجاد یک جامعه رشدیافته را از دیگر وظایف آموزش و پرورش دانست و گفت: بر اساس سند تحول بنیادین باید تربیت تمام ساحتی دانش آموزان ایجاد شود تا بتواند زیست مناسب داشته باشد.
وی ادامه داد: لازمه ورود به این مسیر توجه به عدالت تربیتی است میزان توجه به دانشآموزان با نیازهای ویژه نوع عدالت را مشخص میکند.
معاون وزیر عنوان کرد: عدالت آموزشی و تربیتی اصل اساسی در آموزش و پرورش استثنایی است و باید برای همه دانش آموزان شرایط آموزش یکسان فراهم شود.
وی اظهار کرد: تعلیم و تربیت چندساحتی نیازمند معلم، برنامه درسی و فضای آموزشی تمام ساحته است. رویکرد ما متنوع کردن محیطهای یاددهی یادگیری است که باید به استعدادهای مختلف دانش آموزان توجه شود.
طریفی حسینی گفت: در پایگاههای تابستانی شرایطی را فراهم میکنیم که مبنای آن موارد گفته شده است. حدود ۶۰۰ پایگاه تابستانی در رشتههای مختلف با رویکرد مهارتی و شعار هر دانشآموز یک مهارت راهاندازی شدهاند.
معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: ۶ حوزه متفاوت را در پایگاهها طراحی کردهایم که در کنار این امر، کار تربیتی و آموزش مهارت زندگی را به دانش آموزان آموزش میدهیم.
وی خبر داد: طرح جبران و تثبیت یادگیری را برای دانشآموزان برنامهریزی کردهایم همچنین مسابقات ورزشی و هنری را برای دانشآموزان و فرهنگیان برگزار میکنیم. در تابستان برگزاری جشنوارههای مختلف و اردوهای دانشآموزی را نیز داریم.