رئیس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: پارسال ۴۹ درصد تخلف مربوط به درج نکردن قیمت بوده که تخلف غیر مؤثری در حوزه بازار است و کشف آن کمکی به تنظیم بازار نمیکرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی افزود: به اعتقاد من تعیین قیمت تنها برای کالاهای اساسی و ضروری صحیح است، اما این به معنای رها کردن بازار نیست و نظارتها باید به صورت جدی انجام شود.
وی اظهار داشت: پارسال ۴۹ درصد تخلف پروندهها مربوط به درج نکردن قیمت بوده که تخلف غیرموثری در حوزه بازار است و کشف آن کمکی به تنظیم بازار نمیکرد.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، فلسفه تشکیل این سازمان را واکنش سریع به رخدادهای بازار عنوان کرد و گفت: با توجه به شرایط زمانی و اختیارات موجود، یکی از اقدامات مؤثر برای بهبود رسیدگی و پیشگیری از تخلفات، انتصاب روسای شعب ملی تعزیرات حکومتی و تمرکز آنها بر واحدهای تولیدی و توزیعی عمده بوده است.
اصانلو با اشاره به اینکه روسای شعب پروندههای مهم و ملی علاوه بر رسیدگی به تخلفات، موضوع پیشگیری از وقوع تخلف و نظارت را نیز انجام میدهند، گفت: میتوان زیاد نشدن قیمت رب گوجهفرنگی و همچنین جلوگیری از افزایش قیمت خارج از تعرفه توسط سه شرکت بزرگ لبنیاتی را از نتایج فعالیت مستمر و شبانهروزی این شعب برشمرد.
اصانلو با اشاره به فعالیت سازمان در حوزه نظارتی که باعث افزایش مسئولیت و اختیارات سازمان شده افزود: هم اکنون روسای شعب علاوه بر رسیدگی به پروندهها در شعب، بر اساس ماده ۱۷ آییننامه سازمان تعزیرات حکومتی و با توجه به کافی نبودن نظارتها، در سطح بازار حاضر می شوند و در محل به تخلفات رسیدگی میکنند.
رئیس سازمان تعزیرات ابراز امیدواری کرد که با این فعالیت ها و یاری خداوند، اقدامات اثرگذاری در حوزه بازار و زندگی مردم صورت گیرد.
تأکید بر اختیارات استانی، شفافسازی، لزوم بهروزرسانی اطلاعات سامانهها، اصلاح قانون تعزیرات با توجه به نیاز بازار و مردم، تأمین ساختمان جدید از مهمترین موارد مطرح شده در این دیدار بود.