معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضائیه از بومی سازی مصاحبه های علمی و روانشناسی اداره کل جذب و گزینش قوه قضائیه با حضور توامان تیم حقوقدان و روانشناس خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر الفت، معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه در نشست بررسی آسیب شناسی مصاحبه های روانشناسی اداره کل جذب و گزینش قوه قضاییه گفت: متخصصان در بحث ارتقاء دانش به جهت نگاه فنی به مسائل مجربترند و بررسی بازخوردهای شماری از پرونده های مصاحبه ها در این روند برای آگاهی از میزان تشخیص روانشناسان مجرب این حوزه و آنچه مورد انتظار دستگاه قضا است، موثر خواهد بود.
وی با بیان اهمیت نیروی انسانی بعنوان سرمایه دستگاه قضا هستند افزود: ابزار دستگاه قضا باید بروز باشد اما بکارگیری روش ها و آزمون های تستی سالیان گذشته به منظور جذب نیرو در سالهای آتی صحیح نیست و باید با بهروز رسانی و تولید ابزار علم نقطه بهبود را گسترش دهیم.
معاون رئیس قوه قضاییه ادامه داد: به لحاظ اینکه هر نظام حقوقی خصایص، اعتقادات و باورهای ویژه ای دارد، روش ها و آزمون های تستی سرمایه های انسانی هر سازمانی نیز باید مطابق آن بومی سازی شود و روش ها مرتب در فرایند کنترلی مرور و اصلاح شود.
الفت از حضور دو گروه متخصص حقوقدان و روانشناس در تیم مصاحبه علمی خبر داد و گفت: پس از این جلسات مصاحبه علمی و روانشناسی با حضور یک تیم چهار نفره متشکل از دو گروه متخصص در امر حقوقی و روانشناسی به کار خود ادامه می دهد تا این تیم مطابق برنامه های جدید تبیین شده، نظر مشترک جمعی ارائه دهند و در نهایت خروجی برنامه ها با تقویت مستمر و همسو با اهداف از پیش تعیین شده مورد رضایت مردم عزیز و دستگاه قضا باشد.
معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه با اظهار امیدواری از همکاری مشترک این دو گروه در شناسایی شاخص های مورد نظر دستگاه قضا افزود: این اطمینان را می دهیم که در بررسی ها سلیقه شخصی مطرح نخواهد شد و بلکه با رعایت استاندارها و تولید گامی جدید با هدف بومی سازی مفاهیم و پایش مستمر، گذر معایب از فیلتر ارزیابیها براحتی میسر نشود.